Zobene pahuljice |
Post Reply |
Author | |
marko88
Viden/a u gymu Joined: 08 Travanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Travanj 2009 at 19:30 |
Dali je dobro da jedem zobene sa mlijekom ujutro ili nešto drugo jer sam ih do sada jeo.
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobro je
|
|
marko88
Viden/a u gymu Joined: 08 Travanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
hvala, jer jedna cura mi je rekla da jede zobene da smršavi.. pa sam bio malo zbunjen,
još jedno pitanje: šta je najbolje pojesti prije treninga, koje ugljikohidrate?? kakvu hranu?? |
|
jelena
Viden/a u gymu Joined: 08 Travanj 2009 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
najbolje ti je uzet neki energetski napitak
|
|
marko88
Post Options
Thanks(0)
|
mislio sam hranu, trebam dobit na masi, izdefiniran sam full, ali želim masu
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja isto jedem zobene kad želim smršaviti, a kukuruzne kad želim napucat masu, s mlijekom naravno i to ono 3,9% tako da što prije napucam masu.
Ali kakva šteta, da bar ima neki faq o prehrani bilo bi mi puno lakše |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
..sa zobenima? |
|
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
ooo kaj te puca sarkazam navecer!! |
|
spyderde
Viden/a u gymu Joined: 28 Listopad 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne mrsavi se sa zobnenim pahuljicama, nego ovisi o kolicini koju koristis. Naravno ako stavis š00 g pahuljica da neces dobivat masu, moras pojacat jutarnji obrok s kojim ide i jedan shake
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam cuo na reklami da se od žitarica mršavi a cim to kaže reklama to mora da je istina i da je dobro. Ne da mi se više ni trenirati ni radit kardio, uz svaki obrok jedem zobene pa cemo vidjet definicije! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |