Zobene pahuljice |
Post Reply | Page <1234 25> |
Author | ||
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja ove jedem i super su mi
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kakve cijele zobene, što vi pricate .. zarte (sitne) ili extra zarte, recimo kao ove što je skviki stavila!
Najmanje se moraju kuhati, imate ih u lidlu jako jeftino, pakiranje od pola kile! Inace u zobene ujutro ide i med i bilo koje voce vam paše, cimet isto slobodno |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma jok jeftino, isto ko i svugdje, 5kn... Sjecam se dana kad su bile i 3kn al eto. |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
5 kn za pola kile hranjivog obrok meni nije puno
|
||
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
joj te pahuljice...preslatke budu uz whey...uffffffffff..nikako mi nepasu...
ima neko rijesenje kako ubiti tu slatkocu?? |
||
uporan sam ,uporan :-)))
|
||
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ove moje 5 kuna koštaju..možda i manje...utopim ih u nemasnom jogurtu i bude super..uopce mi nije slatko
baš fina kašica |
||
Flyn
Viden/a u gymu Joined: 17 Rujan 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 108 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa da ove sto je svik istavila...ja bas neki dan napravim se pametan i kupim psenicnu kashu, dakle cijelo zrno,,,napravio sam sebi i nisam mogoa vise od dvije kasike...isdte sam dao psu jednom, ali i on ih je odbio te sutradan umro od gladi aaa
sad samo tuchem ove u listicima mmwmm malo meda i cimeta plus banana :))) |
||
awesome :))
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
ocito nešto krivo radiš vjerovatno jedeš musle |
||
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma jedem zobene sto posto samo je supplament od banane pa je odvratno... pijem njega posebno a zobene posebno...jel to moze tako?? |
||
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
Onda ti nešto ne valja sa suplementom, da nije to mass gainer?
|
||
Gogo
Post Options
Thanks(0)
|
|
nije pise protein, a i posla sam ti sliku...reko si da je odlicno |
||
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Previše zaslađivaca/šecera u wheyu. Takvo šta se događa i sa scitecom... |
||
Sara89
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 133 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mmm zobene!
Meni su sad u zimske dane najdraže one cijele s toplim mlijekom i žlicicom meda mljac! Ili s jogurtom i sušenim brusnicama! |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja nisam nikada probao sa susenim brusnicama ni ikakvim vocem.. svi govore da je super.. budem probal
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja ih samo iz kutije istresen u zdjelu i prelijen wheyon koji je s mlikon smuckan, bez ikakvog kuvanja
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sama cinjenica da su u kutiji navodi na to da krivi proizvod koristiš |
||
Post Reply | Page <1234 25> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |