Zobene pahuljice |
Post Reply | Page <12345 25> |
Author | ||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a pa to ja zoven kutija koriszin one iz lidla 5kn po kila nisu to one gluposti nego bas zobene ali zasto da ih kuvan kad mogu pojest i ovako
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
bolje kupi one sitne, 5 kn pola kile.. plavo papirnato pakovanje, isto u lidlu
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa to je to pise mekane zobene pahuljice iz cijelog zrna, na slici zdjela zute boje sa zobenima ispod neka zelena jabuka nacrtana , nego san te ja zbunija kad san napisa kutija ,to je to. Nordwaldtaler proizvodac, samo neznan zasto ih kuhat to mi je bezveze
Edited by zmaj |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hanneove? |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mislim da jesu, prije sam kupovao brugen ali sad te
|
||
adihas
Viden/a u gymu Joined: 02 Prosinac 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pozdrav svima forum je super.. Ako neko moze da mi kaze konkretno koja marka iam ih vise,za zobene pahuljice a da se recimo moze kupiti u mercatoru,dm,u ili konzumu malo sam zbunjen oko toga..
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tako nebitno koje su, bitno da su zobene jer u ovome slucaju je doslovno isti qrac drugo pakovanje Edited by ThornOfFaith |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, i ja, ali su mi te Hanneove plave definitivno najbolje! |
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jel netko jede tzv. "pahuljicni mix"- isto originalne pahuljice, bez ikakvih dodataka, samo što ih ima od raznih žitarica-jecam, pšenica, riža, zob, proso...
Jako fino i malo šaroliko. |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Gdje ih ima za kupiti i koliko koštaju? |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ima u Dm-u i Mercatoru, provjerit cu cijenu, pa javim
|
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I meni i ne pada mi na pamet probati neke druge |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja jedem zobene Prima vita.. meni su sve iste..
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ti onda neke celicne zube imaš???? |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa meni su isto sve iste! Svi se cude kako mogu žvakat one krupne, a meni one prefine, cak i same |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Morat cu promat te Hannenove.. gdje ih ima za kupit?
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Post Reply | Page <12345 25> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |