Zrinka Fišer svjetska prvakinja u bodyfitnessu |
Post Reply |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Listopad 2012 at 20:46 |
Zrinka Fišer svjetska prvakinja u bodyfitnessu do 163cm U izrazito opasnoj konkurenciji, hrvatska bodyfitness natjecateljica Zrinka Fišer na IFBB Svjetskom prvenstvu koje se protekloga vikenda održalo u poljskom Bialystoku osvojila je zlatnu medalju! Zrinka Fišer time je postala svjetska prvakinja u svojoj kategoriji do 163 centimetra. Iza Zrinke su ostale, drugoplasirana Poljakinja Anna Szczotka i treceplasirana Madjarica Gabriella Szabo. Ostale hrvatske natjecateljice, Eva Rusan (bodyfitness do 168 centimetara) i Meri Antonic (bodyfitness preko 168 centimetara) nisu se nažalost uspjele kvalificirati u finale. Apsolutna pobjednica u kategoriji bodyfitness za žene je Ruskinja Ekaterina Gamagina. Cestitke Zrinki na osvojenom zlatu!
Edited by Zoki - 08 Listopad 2012 at 20:46 |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
GrannySmith
Viden/a u gymu Joined: 08 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
shredded!!!
|
|
Harder Better Faster Stronger
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
cooooeceeee :)
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
super rezultati i brutalna je,iako po meni za zenu previse,figure kategorija mi je najzanimljivija kod zena...
|
|
Jekyll doesn't Hyde
Pali po spravama Joined: 14 Listopad 2011 Status: Offline Points: 1234 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zrinka melje bez daljnjega.
Jednostavno kad je vidiš kako radi u teretani znaš da je potpuno predana ovom sportu. Osim toga pristupacna je i dobra osoba. Prava šampionka!
|
|
Timeless like a broken watch
|
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uopce se nisam brinula hoce li biti 1.ili ne, to se jednostavno vidi bez previše kompiliciranja!
Zbilja fantasticna! |
|
LiveStrong
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
sad me je sram XD
|
|
vedi08
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2012 Location: rijeka Status: Offline Points: 135 |
Post Options
Thanks(0)
|
svaka cast teti, ali meni to nikad nece bit oku ugodno za vidjet na zeni.
|
|
diinnoo
Viden/a u gymu Joined: 02 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 143 |
Post Options
Thanks(0)
|
Msm njoj svaka cast, iza ovoga stoji puno rada, ali meni ovo nije zena, ovo mi je(da se niko ne naljuti) odvratno vidjeti na zeni, i velikoj vecini muskaraca.
|
|
Onoga trena kada pocneš razmišljati što ceš uraditi ako izgubiš, vec si izgubio.
|
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
I to molim te onda idi komentiraj negdje s frendovima na kavi, ne u ovoj temi jer tu nikoga ne zanima što je tebi lijepo, što ne...
|
|
LiveStrong
|
|
mr-triple-double
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
Post Options
Thanks(0)
|
kad ce ljudi skuzit da se tako izgleda taj jedan dan, da se ne pije voda ni nis da je namazana i da su to te poze.
velika vecina tih zena izvan natjecanja izgleda u najmanju ruku dobro ako ne i super. |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo više o Zrinki u Slobodnoj Dalmaciji:
Edited by Zoki - 27 Listopad 2012 at 13:32 |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni se sad, s odmakom od 2 godine od početka ove teme, još fascinatniji podatak da se Zrinka, nakon 2 poroda - vratila na binu! Mislim da je to, bez obzira smatramo li njenu natjecateljsku formu lijepom ili ne, hvale vrijedno i zasluzuje divljenje s obzirom na činjenicu što ženino tijelo pretrpi tijekom trudnoće i poroda.
Usput, imati doma dvoje male djece i paziti na dijetu i raditi treninge i izaći na natjecanje - to zaista može samo vrhunski sportaš. Osim svega toga, Zrinkin povratak je opet pomrsio računa na hr bodyfitness sceni koja se godinu ranije malo udosadila jer Rusan nije imala konkurenciju. |
|
motivation_
Viden/a u gymu Joined: 24 Rujan 2013 Location: Austria Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
slazem se...to mi je sve tako fascinantno...pogotovo poslije 2 poroda ono ostala sam paf kad sam vidjela svaka cast...zena to voli i trudi se...sad druga je stvar da li je to nekome lijepo ili ne, meni licno je too much, ali respect za trud i posvecenost
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |