Gornji/Donji dio tijela program |
Post Reply |
Author | |
Vincehius
Cita FAQ Joined: 13 Veljaca 2017 Location: Zagreb Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Kolovoz 2018 at 09:48 |
Pozdrav, treniram doma i interesira me dali je ovo ok, sa 5 day splita sam presao na upper/lower body program.
Znaci Dan 1 Gornji dio tijela Zgibovi 4 serije (do otkaza) Veslanje u pretklonu 4 serije 10-12 ponavljanja bench press 4 serije 6-10 ponavljanja sklekovi 4 serije (do otkaza) ili kosi bench press sa bucicama 4 serije 10-12 military press 4 serija 7-10 ponavljanja letenje sa bucicama 4 serije 10-12 ponavljanja Dan 2 Siroki cucnjevi 3 serije 7-10 ponavljanja uski cucnjevi 3 serije 7-10 ponavljanja Iskoraci 4 serije 20 iskoraka(svaka noga 10) Stojeca ekstenzija listova super serija od 4 ponavljanja svaka noga 10-15 ponavjanja dan odmora opet dan 1 i dan 2 Znam da je ovo dobar program za dobivanje mase(to mi je cilj)no dali moram mjenjat jako puno vjezbe kod dana 1 i dana 3 odnosno dana 2 i dana 4 da budu razlicite. Vjzebam doma pa nemam puno opcija kao u teretani, a kroz 8 tjedana mislim preci nazad na split program pa sada svaki savjet je dobrodošao. Hvala unaprijed LP |
|
Dona123
Cita FAQ Joined: 03 Kolovoz 2018 Location: Delnice Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja takoder ugl vjezbam doma, vjezbe ti se cine ok. Mozda da malo bacis oko na youtube za inspiraciju? 😁 sretno u fit pobjede💪💪
|
|
Vincehius
Cita FAQ Joined: 13 Veljaca 2017 Location: Zagreb Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma gledam atlean x-a ovo je baza tako i tako sljedeca 2 mjeseca onda klasika kruznj mjesec dana 5x5 i onda na splitove pa ukrug, hvala takodje
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Milijun programa, milijun ljudi, milijun rezultata.... :) Jednostavno kreni s time što si odredio i prati progres. Rezultati će ti ukazati na daljnje smjernice ;) |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |