Cššš;nly - 90 d.t. (no pain no gain) :) |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
Conly
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 55 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Veljaca 2010 at 13:50 |
Helou, helou
Uletjeh evo na ovaj forum, i u "cijelu tu pricu", nedavno, prije kojih 5 mjeseci. Otkad znam za sebe, uvijek sam bila za te neke, kako kažu rekreativne aktivnosti - rukomet, košarka - you name it! Cijelu osnovnu školu nešto gurala, a onda u srednjoj - bam: ozlijeda Tu sam stala...valjda iz nekog straha... A onda opet, krenula u teretanu, pa malo stala, nikad zapravo neke prave motivacije... U toj prici sam se i na neko vrijeme srozala sa svojih 58 na 53 kile, pa po hitnoj intervenciji mojih ukucana krenula na "filanje" Sad sam nabila neke kile, pa bi eto to malo definirala. Ovih X mjeseci redovno posjecujem teretanu (5 puta tjedno), nabila sam neku formu, polako se krenuli nazirati mišici , i evo - uletilo ovo natjecanje kao savršena prilika, da "pritisnem još malo" i dovedem to do savršenstva Ovoga da...tko ce mi biti mentor? Tehnicki podatci : Dob: 22 Visina: š73 cm Težina: 59 kg Struk: 7š cm Prsa: 97 cm Ruke: 26 cm Noge: 49 cm *slicke ubacujem malo kasnije - ovo je da na neki nacin rezerviram svoje "mjesto pod suncem" Edited by Conly |
|
Conly
Post Options
Thanks(0)
|
(za prvu ruku...dok ne unajmim nekoga za photoshooting ) |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
sta nisi rekla ja volin slikat
|
|
Conly
Post Options
Thanks(0)
|
Ma, nisam rekla iz jednostavnog razloga: ne želim te opterecivati
Nego, malo sam razmišljala, pa ako su Gym_girl ili Theia na raspolaganju |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobra ,al ja san navika na opterecenje Edited by zmaj |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Fotografija na žalost ne važi, opisano je kako se treba fotografirati
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne važi ali neka ostane... tako si Ily mislio....
|
|
Conly
Post Options
Thanks(0)
|
Znam da ne važi - ovo je za prvu ruku - kao što rekoh
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Taman posla da ju maknem pa me ostali decki nasilno uklone sa vlasti |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hehe, samo se Ily igraj s nama neceš dobro proci Pusti curu, bacila je bar neku sliku pošto se morala sama slikat
Conly nas dvojica se samo malo šalimo...., usput nudimo pomoc oko slikanja |
|
Conly
Post Options
Thanks(0)
|
(na koso? ) *vaga mi je trenutno u disfunkciji...valjda može proci i bez slike s doticnom |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cure trenerice javite se. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Conly, imamo slicnu građu, zato si mi i zanimljiva...hmmmmm
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Conly,
Gym_girl te odabrala kao svog kandidata kojeg ce voditi kroz natjecanje. cestitam |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |