Masa u 50 dana |
Post Reply | Page 123 5> |
Author | |||||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Ožujak 2010 at 23:20 |
||||
ovdje cu postati sve sto jedem i vjezbam u iducih (sada vec) 42 dana. komentari i savjeti su dobrodosli! imam š68cm i 73 kg. cilj mi je š80 cm i 78kg. (za visinu sala... prestao sam rasti, ima vec š2 godina )
š. dan + nocna smjena
2. dan + nocna smjena
3. dan
4. dan
5. dan + nocna
6. dan + nocna
7. dan odmor
8. dan + nocna |
|||||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
ufff ima tu materijala... ajde ja cu probat s onim što mi je najprije upalo u oko... Edited by Gym_girl |
|||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
sto je meni prvo upalo u oko pored ishrane jeste da nema treninga nogu i donjeg dijela ledja... treba trenirati ravnomjerno, sa ovim treningom nakon 2 mjeseca ces poprimiti izgled ala Johny Bravo ..
Edited by Furai |
|||||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|||||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
||||
š. cornflakes cu zamjeniti zobenim cim potrosim vrecicu, da mi ne stoji i susi se kad je vec otvorena. buhtle su se tu nasle igrom slucaja... osim 7. dan kad cu pojesti nesto ''gresno''. zasto da izbjegavam vocni jogurt? ok, kolicina bi se dala smanjiti... 2. zasto ne? zar se bas mora uzimati dekstroza? ili mogu sa bananama napraviti medjuobrok, jer od samih proteina bi bio gladan za sat vremena. 3. banane kao ugljikohidrat... a nemam naviku jesti masti. 4. whey isolate, ne gainer. 22g proteina + mlijeko zbog duze apsorpcije. znas da misici rastu dok spavas? a rast ce od zraka?
6. dan š6:40 trening BF 3xš5 opterecenje š2,5kg lat veslanje siroko šx8 80kg 2x8 75kg lat veslanje usko 3x8 75kg veslanje u pretklonu sa sipkom šx8 55kg 2x8 65kg Jednorucno veslanje bucicom s oslonom na ravnu klupu 3x8 š7,5kg zgibovi prednji 3x6 bez opterecenja trening gotov š7:40 ak ovo nije donji dio ledja, ajd onda mi objasni kaj je. noge cu raditi svaki drugi tjedan (znaci ovaj) jer prirodno imam jake noge. vjeruj mi, zaista jake. s time da ne mislim da su cackalice, a da dizem 500kg na presi, nego da ima mesa na njima geni... tako da cu svaki drugi tjedan raditi trening u superserijama za noge (napisat cu kaj sam radio kad ce za to doci vrijeme) samo zbog tonusa. -------------------------- 9. dan... gadan dan... spavanje samo 2 i pol sata... š0h 2 banane + jogurt 0,9% m.m. š5h mavrovicevo veliko pecivo + š50g dimceka š9h rjedak griz sa 300ml mlijeka 0,9% m.m. + mjerica whey-a 2šh spavanje Edited by GajbaPive |
|||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
š. Zobene na vodi, jos ako oces whey u to.. ili nakon toga bjelanjke.. 2. Banana ima fruktozu.. a tebi treba dekstroza zbog najviseg glikemijskog indeksa da se sto prije apsorbira.. 3. posni ide sa masnocama... kao sto je navela Gym_girl, orasaste plodove.. 4. Ako se pije prije spavanja, definitivno nejde whey isolate, vec kazein.. za pred spavanje ti je najbolje posni sir sa zdravim masnocama |
|||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Ovo mi djeluje dosta bahato a ne bi trebalo. Najviše zbog toga jer si debelo u krivu, baš kao što ti je i davor objasnio. Miješaš super brzi protein s mlijekom i k tome još navecer? Onak, 2 nebuloze odjednom. Tak da ne vidim razloga za neko ismijavanje
Još jedan s prirodno jakim nogama. Ajde okaci fotku da dokažeš svima nama i sebi kako su to zaista jake noge jer u suprotnom ne vjerujem. Vecina koja to kaže il ima zalivene balvane il cackalice, a razlog zbog kojeg su uvjereni da imaju prirodno jake noge su najcešce nedostatak motivacije da ih se radi. Imao sam i ja prirodno jake noge u srednjoj, bar mi je tak govorio vlasnik teretane, al da - onda nisam mogao ni cucnut svoju težinu kak spada i licio sam na reverse pile of sh*t. Nemoj odmah bacat rage zbog ovog posta, samo ga shvati dobronamjerno |
|||||
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
+ puno glukoze ! |
|||||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
U tim vjezbama radi donji dio ledja, ali su to vjezbe prvenstveno za teres i latisimus. I ne mozes usporedjivat sa deadliftom, rumunjskim deadliftom, ledjnom extenzijom (hiperekstenzija) ili good morningom sto se donjih ledja tice... A noge treba radit obavezno, koliko god jake bile. Cucanj i deadlift su dvije osnovne vjezbe za izgradnju snage i misicne mase, pogotovo cucanj. Nemoj odmah bacat hate, svi smo tu da se pomazemo... Edited by Furai |
|||||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Zasto ne radis mrtva dizanja?? to je najbolja vjezba za donji dio ledja.. |
|||||
|
|||||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
||||
C/P s drugog foruma
i da... s obzirom da zbog posla i faksa jedno vrijeme nisam bio redovan u teretani (2 puta tjedno) noge u zadnjih 5-6 mjeseci sam radio 3-4 puta. toliko o prirodi i genima.
isprika, krivo sam napisao u trenigu donjeg dijela ledja. umjesto BF je hiperekstenzija s opterecenjem š2,5 kg. ne znam kako mi se potkrala ta pogreska. deadlift radim u treningu nogu. ----------------- isprika svima na sarkazmu i agresivnoj reakciji. Edited by GajbaPive |
|||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
eto ima jake noge, sta neznaci da ih netreba radit.
|
|||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Care moj ja ne znam i dalje cemu forsaš te hebene banane za pwm? je***e ja bi ih trebao maznit 4 komada da zamijene dex pa ti vidi kolko je to efikasno za tvoj želudac i tanko crijevo. Da ne spominjem i whey još uz to. Druga stvar u vezi banana, fruktoza odlazi u jetru jel? A šta je sa glikogenom iz mišica? što se tice nogu, imaš slicnu građu mojima, možda malkoc slabije od mojih najviše zbog lože, ali ja svoje nikako ne smatram jakima. Mislim mogao bih, ali cemu to? Da ih i ne treniram, vjerujem da bih imao možda identicno stanje kao sad, ali ostatak tijela bi trpio totalno. I da, izolat i mlijeko navecer su ti i dalje opcija u prehrani? Mislim ono kc nama, pa treba hraniti mišice preko noci. |
|||||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
||||
ok, odustajem nakon sutra od banana poslije treninga. jos cu sutra jesti banane jer nemam nigdje DM usput, a neda mi se ici do crnomerca samo zbog dm-a.
prva stvar koju cu primjeniti jos danas je kaj cu jesti zrnati prije spavanja. š0. dan š2h 80 g corn flakes + whey isolate + 300ml mlijeka 0,9% m.m. + daily formula š3:30 attack š4:20 trening potisak masina prednji (prosli tjedan sam radio na smithu) šx8 65kg šx8 70kg šx8 75kg potisak masina zadnji 3x8 70kg fly bucice na kosoj klupi 3x8 š5kg potisak bucice 3x8 22,5kg biceps stojeci sa ez sipkom 3x8 45kg biceps bucice dvorucni šx8 20kg šx8 22,5kg šx8 20kg biceps na lat masini 3x8 35kg triceps lat s kosom sipkom šx8 35kg 2x8 40kg triceps s cela šx8 35kg 2x8 40kg triceps uze šx8 20kg 2x8 25kg trening gotov š5:35 š5:45 whey isolate + š banana š8h š00g integralne rize + 200g purecih prsa 22h zrnati sir |
|||||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||||
a zasto radis vjezbe na tim masinama??
|
|||||
|
|||||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
||||
u fazi sam mase. noge su mi jace od gornjeg dijela tijela i ako zelim uskladiti ta dva dijela, ne smijem raditi noge takvim intezitetom kao ostalo. zato cu noge raditi svaka dva tjedna. |
|||||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
||||
na kojim? mislis potisak masina? |
|||||
Post Reply | Page 123 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |