Vjezbe za jacanje misica |
Post Reply |
Author | |
vizle
Viden/a u gymu Joined: 10 Ožujak 2007 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Ožujak 2007 at 20:03 |
Pozdrav svima Lijepo vas molim da mi pomognete.Imam 3š godinu i normalnu tjelesnu tezinu koju sam postigla prije dvije godine dijetom.Prije nje sam zaista bila dosta debela zahvaljujuci porodu na sta se i nisam zalila dok nisam pocela osjecati zdravstvene probleme pa sam odlucila smrsati posto poto i uspjela sam.Sadasnju tjelesnu tezinu odrzavam sa malim varijacijama od par kilograma gore dole medutim iako nosim konfekcijski broj 40 i spolja izgledam sasvim ok iznutra se osjecam grozno,jer moji misici su opusteni i stvarno mi je to dosadilo.Zeljela bi da ucvrstim misice koji su mlitavi i bez tonusa Molim vas pomozite mi kako to da uradim ali kod kuce eventualno napolju,jer nemam mogucnosti za teretanu kakve vjezbe treba da radim i koliko cesto i nakon kolko mogu ocekivati rezultate.Posebno bi zeljela ucvrstiti noge bedra guzu i trbusne misice ,ma ustvari sve. Unaprijed vam se zahvaljujem na svakom savjetu i pomoci |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa ovako, ako kazes da ne mozes u teretanu, mozes malo trcati po vani i voziti biciklu ako je imas, za trbuh uvijek mozes doma raditi trbusnjake , imas na forumu ovdje dosta tih vjezbi opisanih pa si malo pogledaj!
Ako oces bilo bi dobro kupiti male utezice za doma od 3-4 kg, jer s njima mozes raditi dosta tih vjezbi, kao npr. hodajuci iskorak ! šta se tice trbuha trebas pazit na prehranu, jer trbusnjaci ne skidaju salo, oni samo prave misice trbusne! A vjezbe za noge imas isto opisane ovdje na forumu pa si malo potrazi koje sve mozes raditi s utezima ako ces ih kupit , ako ne onda si pogledaj za vjezbe koje mozes raditi i samo sa svojom tezinom jer i one su dosta korisne! Po ljeti nastoj cim vise plivati , ako je ikako moguce! Radi cim vise crobnih vjezbi tipa trcanje, plivanje, skakanje, vijaca (kosta ti nekih 20-30kn, a jako je korisna) itd. jer to ti je najbolje za smrsavit i malo se ucvrstit! Naravno da nista neces postic nenormalno brzo, to je jedan proces izgradnje cvrsceg tijela, pri tome posebno pripazi sto jedes i kako! Sretno |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |