Razvlacenje bucicama (prsa) |
Post Reply |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Srpanj 2010 at 10:42 |
Radite li razvlacenje i kojom kilažom?
Smatrate li ovo dobrom vježbom za prsa? Evo link na VIDEO, ako netko nije siguran kako vježba izgleda.. : Razvlacenje bucicama Radim tu vježbu, ne radim ju svaki trening, no definitivno š u tjednu ju odradim - cca. š5kg u svaku ruku. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
radin ga s treningon prsa sad jedno vrime nisan sad opet jesan,meni dobra vjezba i radin 5x5 s po š8 kila u svakoj ruci trenutno
|
|
Psyho
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odradim je svaki trening kad radim prsa... 4x8-š0 sa š2.5 i šx koliko mogu sa š7.5 kila.
|
|
Who dares wins!
|
|
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
vrhunska vijezba za prsa, uglavnom radim na kosoj klupi na 30 stupnjeva
|
|
mrtav hladan
|
|
Roncha
Cita FAQ Joined: 11 Ožujak 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne smije se izbjegavati, bitna stvar raditi sa umjerenim
tezinama! koso razvlacenje - gornji dio prsa, ravno - srednji dio , ima i kontrakoso ua donji . Nakon bencha ili sklekova nebi trebalo to preskakati ;) dobra zamjena za razvlacenje bucicama = leptir. |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kad odradim heavy BP i potisak bucama, nemam snage za ništa drugo. Ne volim izolacije.
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
vlajster
Viden/a u gymu Joined: 20 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 247 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jel ovaj lik na video to pravilno radi? Ja imam dojam da ruke treba još više raširiti
|
|
Vracam se starom poroku...mišicima :P
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Misliš podlaktice? nemoj baš probavat više raširiti sa ovim težinama, ozljediti ceš se....
|
|
vlajster
Viden/a u gymu Joined: 20 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 247 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da na to sam mislio,tako su mi pokazali još prije 3 godine i toga se držim mada nekada znaju zaboljeti laktovi,ubuduce cu ipak raditi ovako kako je na videu.
|
|
Vracam se starom poroku...mišicima :P
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |