Good morning - vježba za leđa- radite li? |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Kolovoz 2010 at 14:36 |
|
Radite li ovu vježbu za leđa - good morning?
-> VIDEO prikaz - pogledajte kako se vježba izvodi! Vježba pogađa donji dio leđa, zadnju ložu i gluteuse. Radite li ovu vježbu i kakva su iskustva? Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
radim, ali vise za lozu nego za ledja
edit: ali cekajmo thorna on je ipak expert za ovu vijezbu Edited by opasni |
||
mrtav hladan
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
haha obožavam good morning, i stavio bih ga uz bok cucnju, mrtvom i benc presu. ima hrpa varijacija good morninga tako da nikad ne može dosaditi. ako se pravilno odradi kako je zoki napisao pogodi posteriror chain kao nijedna druga vježba. |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
obavezno, meni jedna od naj....baš ga jucer radila nakon dužeg vremena..nikad mi toliki gušt nije bio .. :)
|
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Koliko sam primjetio po teretanama, jako malo ekipe radi ovu vježbu.
Rekao bih da sam vidio 2 puta da ju netko radi u zadnjih 5 god. Vježba je vrlo jednostavna, a opet užasno dobra. Treba je što više popularizirati. |
||
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja u svojoj nisam nikog vidjela
|
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ocito ekipa fakat ne voli raditi ovu vježbu ili jednostavno ne znaju za nju. |
||
|
||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
da li je video dobar?
zar ne bi trebao biti lagani raskorak, koljena malo vise savijena nego na snimci, uzi hvat i ne ici toliko nisko? |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
koliko ja znam da, thorn ce nam potvrditi
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
koljena bi se uvijek trebala bar malo savinuti isto kao i kod RDL da se razbije stres koji ide na kicmu, kazu da je pravi naziv RDL mrtvo dizanje sa ukocenim nogama,a ne sa ispruzenim
|
||
mrtav hladan
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tak je. |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma kako ne... ja sam ju radila Brzo se ja vratim pa cemo je popularizirati...samo da prođu ovi godišnji i tako to |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobar je video s tim da šipku treba spustiti nešto niže na leđa, ne toliko pri vratu. Koljena se savijaju toliko koliko je potrebno da se što više ode guzicom nazad što je zapravo i poanta same vježbe, potkoljenice su manje više fiksne i en bi smjele kretati se prema naprijed. Dubina - ovisi, što dublje odeš u pretklon bolje pogodiš post chain ali i riskiraš savijanje u donjem dijelu leđa |
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma joj, pa ti se podrazumijevaš Ja mislila na ove moje koji u 5 god. nisu vježbu promijenili |
||
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
o da da, to su te nepromjenjive rutine, ravni benđo, kosi benđo, kosi benđo bucicama, leptir, razvlacenje bucicama pa dakako malo bicepsa uz to. ne moram ih ni pitat šta ce radit danas, vidim odmah po prvoj vježbi cijeli program |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |