Molim pomoc oko "kucnog" programa |
Post Reply |
Author | |
boris1984
Cita FAQ Joined: 12 Veljaca 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 32 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Sijecanj 2011 at 13:14 |
Pozdrav! Posto sam uspio nabavit doma neke od sprava za vjezbanje zanima me dali bi mogao slozit kakav kvalitetan program u slucaju da ne uspijem stici u teretanu?! Od sprava imam: -Bench klupu sa 80kg utega -Z sipku sa utezima -2 slobodna utega od po 7,5 kila -na benchu postoji i razboj za dizanje Od dodataka prehrani imam-whey gold standard od optimum nutritiona i mvp next level kreatin. Unaprijed Vam hvala na pomoci!
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Može, javi mi se na pm... pa se dogovorimo oko cjene
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
boris1984
Cita FAQ Joined: 12 Veljaca 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 32 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kaj se pocelo naplacivat? Nisam znao :)
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hehe.. Zato postoji forum, da procitas sve moguce postove, sam sastavis program i postas ga, a mi radimo ispravke.. inace, izrada cjelokupnog programa se naplacuje kod osobnih trenera |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Od kad postoji bodybuilding, gotovi programi treninga i prehrane se naplacuju. Možeš složiti svoj trening pa ga postati ovdje. Mi cemo ispraviti ako bude pogrešaka, ali teško da ce ti itko nešto sastavljati besplatno. |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
možeš i meni, jeftinije ceš proc nego kod illya |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |