Hola! |
Post Reply |
Author | |
Krostula
Cita FAQ Joined: 31 Listopad 2012 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Studeni 2012 at 01:44 |
Bok svima. Ja sam Kroštula i pridružujem vam se iz zasigurno najoriginalnijeg razloga koji ste dosad culi - želim postati (i ostati) fit.
Imam 24 godine, visoka sam 1,77 i teška 74 kg. Iako mi je BMI u granicama normale, lakše sam gradje i imam dosta špeka, prvenstveno na trbuhu i bokovima. U struku trenutno imam 82 cm... Hranim se loše iz ciste lijenosti, a kondicije nemam. Operativni cilj? Odraditi 2 mjeseca nekog Beachbody programa (vjerojatno BBL-a) i skinuti, ajmo reci, 3 kilograma u tom vremenu, a u struku pasti ispod 80 cm. Necu ni na kakvu redukcijsku dijetu, ali ukidam sve škrobno, šecerno i pohano (a pogotovo kombinacije navedenog). Otvorih si temu na pdf-u Transformiraj se, jer se želim transformirati. :D Vidimo se!
Edited by Krostula - 01 Studeni 2012 at 02:27 |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i tebi:))
A da probaš 5 tjedana program od extremefita skinuti 5kg u 5 tjedana? Ne brini tu ti nitko nece ni reci da moraš ici na redukcijsku dijetu. Uglavnom u tom programu je objašnjena i prehrana, jedi 5-6 obroka i jedi kvalitetno. Sretno |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |