HejHej! |
Post Reply |
Author | |
sarra
Cita FAQ Joined: 06 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Sijecanj 2013 at 19:26 |
Bok ljudi! Ovako, došla sam ovdje jer trebam neku vrstu..podrške. Hm, odakle da pocnem..Dakle, imam problem s debljinom. Visoka sam 165cm i imam preko 100 kg (ne znam tocno koliko), a samo 16 godina! Kao mala, išla sam na pretrage u bolnicu zbog toga i pregledali su me od glave do pete - ništa, sve je u redu. Kad su došli moji tata i baka onda je doktorima postalo jasno i cemu je stvar, naime i oni su k'o burad haha..psujem genetiku jer loša mi je sudbina hhh.. Ali nakon puno neuspjeha s dijetama i sranjima odlucih stat na kraj ovoj 'agoniji'. Puno ljudi mi je reko da sam dobro gradjena i da bi super izgledala kad bi smršavila - nemam baš grudi i nisam jaka, ali imam bokove, stražnjicu i bedra. I mislim da mi je dosta biti ovakva..i dosta mi je toga da me izgled koci u svemu u životu, Inace, nisam 'couch potato' ono, volim vožnju bicom i duge šetnje po par kilometara, ali to nije dovoljno.. Promjena prehrane i fizicka aktivnost moraju ici jedno s drugim dakle, iako mi je draže u kuci citati knjigu, moram se pokrenuti biti puuno aktivnija nego što jesam. Bilo bi mi drago kad bi mi dali neke savjete, podjelili neka iskustva i preporucili nešto. Npr, neke dobre vježbe za odredjene dijelove tijela, itd. Hvala :)
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla!
I ja sam bila u identicnoj situaciji kao i ti.. i uz puno volje i truda sve se može popraviti.. Evo, možeš procitati kako je to krenulo kod mene https://www.fitness.com.hr/mrsavljenje/savjeti/Smrsavila-sam-27-kg-u-7-mjeseci.aspx P.S. jesi ti možda iz os?
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
sarra
Post Options
Thanks(0)
|
Procitala! Poslala sam vam i poruku, stvarno vam se divim! Svaka cast :))
Nisam, ali blizu :)) |
|
Irija
Mixa shakeove Joined: 29 Studeni 2012 Status: Offline Points: 527 |
Post Options
Thanks(0)
|
Probaj se za pocetak što više kretati, pješaci umjesto da ideš javnim prijevozom, malo brzih šetnji ubaci, nabavi orbitrek, bicikl bilo što i deri
Sredi prehranu, napiši nam neki primjer kako inace jedeš... Imaš ovdje puno primjera jelovnika. Uzmi koji hoceš od Slavonke i kile ce ici dolje |
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sorry, tek sam sad vidjela...vec par mj. mi šteka inbox i ne dobijem obavijest da imam novu poruku. ZOKIIIIIIIIIII Prezime mi je poznato i u os ima puno ljudi s tim prezimenom, pa sam zato pitala
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
sarra
Post Options
Thanks(0)
|
Nema nikakav javni prijevoz u mom 'gradu', ali da, u pravu si..Takodjer, pošto smo jako mali grad, nemamo ni neku pravu teretanu i to..
Moj veliki problem je, takodjer, što ne mogu odoljeti slatkom, ajme to obožavam, cokolade, nutelle, kolace.. |
|
medeni
Cita FAQ Joined: 18 Studeni 2012 Location: Kutina Status: Offline Points: 54 |
Post Options
Thanks(0)
|
zaboravi nutelu i kolace ako zelis napredovat..inace nista od tebe nece bit..jednu cokoladu 2 puta tjedno mozes ali ne veliku milku nego malu :)
|
|
matelula
Viden/a u gymu Joined: 28 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 295 |
Post Options
Thanks(0)
|
ovo za cokolade znam kako ti je danas gledam sestru kako jede cokoladu a ja zobene ali kad vidis rezultate sve ti postane puno lakse
|
|
Irija
Mixa shakeove Joined: 29 Studeni 2012 Status: Offline Points: 527 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni se zna zalomit da svaki dan uzmem red ili kockicu cokolade za kuhanje. Zašto ne? Sve samo umjereno, treba stat nakon 1 reda
|
|
sarra
Post Options
Thanks(0)
|
znam, znam.. :)
istina, da i sama se puno puta moram borit sama sa sobom kad moji jedu takve stvari hhh..bit ce, da :) |
|
sarra
Post Options
Thanks(0)
|
u tom i je stvar, treba stat haha..bolje mir
|
|
medeni
Cita FAQ Joined: 18 Studeni 2012 Location: Kutina Status: Offline Points: 54 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa i ja skoro svaki dan u zobene stavim 3-4 kocke i jos kasnije pojedem 3-4 kocke cokolade za kuhanje..ona iz Lidl-a je najbolja :P
|
|
sarra
Post Options
Thanks(0)
|
Meni je voce super zamjena za slatko, pa cu valjda nekako s tim izac na kraj haha :) Dopustim si malo cokolade samo nedjeljom
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |