Insanity u kombinaciji s teretanom ? |
Post Reply |
Author | |
darkdust17
Cita FAQ Joined: 30 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Ožujak 2013 at 15:08 |
dajte mi svoja misljenja , poceo sam jucer raditi insanity ,a idem u teretanu , sad ovaj prvi tjedan sam mislio ic 2 do 3 puta u teretanu da si odrzim misice i to.. a ovaj sljedeci mjesec kad bude insanity brutalan onda sam mislio pauzirati ? misljenja?
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kreni prvo raditi insanity, ako imas dovoljno kondicije, nakon 2 tjedna vidi da li imas energije dodatno za teretanu. Po mojem misljenju, nepotrebno je oboje jer moze doci do pretreniranosti.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Ivica23
Viden/a u gymu Joined: 30 Rujan 2012 Location: Vinkovci Status: Offline Points: 148 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja radim insanity i teretanu tocnije crossfit, e sad ja sam vec pri kraju s insanitiyem tak da cu sljedeci tjedan maximalno 3 puta tjedno raditi insanity.. tako da i ti si probaj kombinirati..
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
po mom mišljenju ako u teretani vec radiš na održavanju mišicne, insanity bi maksimalno ubacila 2 put tjedno kao visokointezivni kardio- znaci uzmi samo programe iz insanitya koji pokrivaju kardio kao npr. Cardio Circuit i Max cardio conditioning. Kreni prvo s jednim treningom pa kroz par tj dodaj drugi
pozz Edited by avangarde - 13 Ožujak 2013 at 17:44 |
|
Acinateretana
Cita FAQ Joined: 24 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 48 |
Post Options
Thanks(0)
|
Koji ti je cilj? Što želiš postići? |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja nebi, meni ovaj insanity i zasad o ne čini se nešto napet da bi proba to
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |