Skidanje (jos) malo kila |
Post Reply ![]() |
Author | |
wheeler ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Travanj 2008 Status: Offline Points: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 11 Travanj 2008 at 10:44 |
Prehranu sam reducirao, izbacio kruh, slatkise, salame, gazirane slatke napitke, prije mi se znalo da sam pojeo i dva rucka odjednom (napunim tanjur mesinom, prilogom, bubnem 3 snite kruha), sad pojedem ono sto je u tanjuru i gotovo! E sad, moj problem je u sljedecem: zelio bih skinuti onaj najtvrdokorniji spek, na trbuhu, i zelio bih nabaciti malo misica na ruke, prsa i ramena (trbusni misici su mi dosta jaki, plocice se sasvim lijepo pipaju ispod onih vrazjih š cm sala). Kad bih se toga rijesio izgledao bih poprilicno dobro, iako me i ovako koke na poslu hvale i vele da izgledam super Pa sad molim znalce za pomoc - krenuti s nekim kvalitetnim proteinom uz dodatak glukoze i nastaviti s treninzima (3 puta na tjedan teretana, crobno + sprave) ili...? Hvala unaprijed! Marin
|
|
![]() |
|
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne volim ulaziti u muske treninge i prehranu jer bi po mom svi pokrepavali! Mogu ti samo savjetovati da se upises u teretanu i neka ti orbitrek postane najbolji prijatelj. Samo 20 min na njemu svaki dan i neces vjerovati kako ce ti kile ici dolje. |
|
![]() |
|
lijo ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 10 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 9 |
samo nastavi s vise crobnih treninga...
preporucam ergometar, ili veslanje ako imas mogucnost... izgara... |
|
![]() |
|
©ime ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Izracunaj svoj bazalni metabolizam. Skini s te zifre nekih š0-20 posto i taj broj (kalorija) rasporedi na 5 obroka. Pogledaj moju prehranu iz mojeg Dnevnika i naravno druge tekstove o zdravoj hrani na ovom forumu i internetu. Sto se tice treninga uvijek je najbolje trenirati i crobno (plivanje, trcanje) i ancrobno (bodybuilding). Ja sam prestao trenirati crobno jer mi se ne da ![]() Ako se budes kvalitetno hranio i redovito trenirao, salo ce s vremenom nestati "samo od sebe". |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |