Vježbe sa utegom od 3kg |
Post Reply |
Author | |
Fluf
Cita FAQ Joined: 04 Srpanj 2014 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Srpanj 2014 at 23:47 |
Pozdrav!Ovak,imam mamu koja je bolesna(nešto kao Parkinson bolest)i nema snage u rukama zbog toga kaj se baš nemože jako kretat.Na moj nagovor je kupila uteg od 3kg da krene vježbat malo ojacat ruke da povrati snagu.E sad me zanima neki plan vježbi možda da mi netko napiše,kako bi bilo najbolje razvit malo biceps i triceps,da vježba 2 puta kroz dan recimo.Hvala!
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
O čemu se radi? Taj uteg joj neće puno pomoći... Neka počne jačati core za početak... od izolirajuće vježbe za biceps i triceps sa utegom neće nikada dobiti snagu.. :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Fluf
Post Options
Thanks(0)
|
ovajjj...da...jel mozes malo pojasnit kakve su to vježbe i neki plan napisat kako bi trebala vježbat ako nije problem
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Fluf, koliko mama ima godina?
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Fluf
Post Options
Thanks(0)
|
59 godina
Edited by Fluf - 06 Srpanj 2014 at 20:39 |
|
weak_mind
Cita FAQ Joined: 27 Svibanj 2014 Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
od koje bolesti boluje ?
parkinsonova bolest ne bi trebao biti uzrok gubitka snage |
|
Fluf
Post Options
Thanks(0)
|
još se nezna tocno,al to je neka degenerativna bolest,ali jucer je bila kod nekog privatnika doktora koji je navodno odlican i kaze da se mogu poduzet neke stvari i narucili smo neke ljekove iz njemačke.sad ona je pocela malo uteg dizat tek tolko da misici još vise ne atrofiraju al taj umor je malo zaheban samo
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Što joj doktori kažu u vezi vježbanja? I umora? Kako joj ide sa te 3 kg? Koliko puta tjedno vježba? |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |