HardStyle - prijava za natjecanje |
Post Reply | Page 123> |
Author | ||
HardStyle
Cita FAQ Joined: 09 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 31 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Travanj 2012 at 09:35 |
|
Pozdrav svima :)
Pa evo pocelo je jos jedno natjecanje nakon nekog vremena:) Evo nesto o meni : pa ovako hmm neznam di da pocnem al evo idem ispocetka sve:) Zovem se Ivan, imam 16 godina, dolazim is Osijeka i pohadjam srednju skolu. Oduvijek volim vjezbati, baviti se nekim sportom. Moje vjezbanje pocelo je u 7 razredu osnovne skole ali to je bilo vise kao rekreativno da se ne zapustim tako da sam vjezbao kod kuce sto sam mogao raditi sklekove, trbusnjake, zgibove, cucnjeve …Prvi put sam se susreo sa teretanom i utezima kada sam krenio u srednju skolu sto i nije tako davno – 7 mjeseci.. Prvi odlazak u teretanu mi je bio najgori. Kasnije sam zavolio i sada obozavam odlaziti. Mogu jos reci da imam iskustva sa vjezbama tako da mi nece biti potrebno puno toga objasnjavati bar se nadam haha :D Sto se tice prehrane mislim da je polako sredujem jos moram skontati kombinacije za skolu jer nemam bas nekakav izbor kada sam u skoli.. Visok sam 180cm i mam 79 kg. Vaganje i mjerenje je bilo prije dva dana na sistematskom:) Evo i mjere : Prsa - 97 Biceps - 29 Struk - 82 Volio bih da me Thorn vodi :) Eto i za kraj zelim svim natjecateljima i natjecateljicama pozeljeti puno srece u ovom natjecanju :D Edited by HardStyle - 25 Travanj 2012 at 09:47 |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Super HardStyle, sve štima, i ja tebi želim puno srece
|
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
HardStyle
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala hvala :D
|
||
OSka
Viden/a u gymu Joined: 07 Sijecanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 124 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ivane sretno!
Nadam se da ceš biti u našem osjeckom timu da Thorn ima bar jednog svoga. |
||
HardStyle
Post Options
Thanks(0)
|
|
OSka hvala i takodjer sretno :D i da i ja se nadam da cemo biti u istom timu :)
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da malo dignemo temu iz prašine.
Konacno upoznao i hardstyle-a, ovako na prvu, definitivno potencijal za ovo natjecanje, posebno upadaju u oci prilicno jake noge. S obzirom kakav ce trening raditi mislim da ce mu se neke vježbe zgaditi, ali šta se mora se mora Takodjer motiviran decko, spreman na rad, sluša šefa i to ce bit sasvim ok! |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
HardStyle.....i tebe cekamo
|
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
HardStyle
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo i mene napokon, ispricavam se sto kasnim ali nisam mogao nikako tehnicki problemi hh:D
Pa ovako: Prvi tjedan bio je dosta zanimljiv:D Thorna sam upoznao drugi dan nakon pocetka natjecanja. Prvo smo krenuli sa prehranom. Dao mi je par savjeta kada sam u skoli sta da si napravim za jesti , dobar dorucak , vecera i prije i poslije treninga sta bih trebao jesti.. E onda smo dosli do treninga, promjenio je cjeli plan moga treninga nisam nikada tako radio ali se vidi napredak sa 45kg na benchu sam dosao do 60, mrtvo dizanje sto nisam nikada prije radio radim sa 65kg sada sto sam prezadovoljan i cucnjevi sam dospio do kilaze od 65 kg dok sam napocetku radio sa 40 kg max.. Sa Thornom sam prezadovljan, nema kod njega zajeb. nego samo rad rad rad sto mi se strasno svida :D To je za sada to :D POZ! |
||
Sun Chi
Viden/a u gymu Joined: 24 Travanj 2012 Status: Offline Points: 333 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobre težine
|
||
You don't drown by falling in the water. You drown by staying there.
|
||
HardStyle
Post Options
Thanks(0)
|
|
bome za pocetak u ovih tjedan dana sam super zadovoljan :D
|
||
OSka
Viden/a u gymu Joined: 07 Sijecanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 124 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Super Ivane.
Kad Thorn završi s nama možemo honorarno raditi u Lozicu. Što ne uspije odnijeti njihov kamion-pauk ja i ti cemo rucno.
Hmmmm! Vidim da i ti misliš da se ne može pricati i raditi. Pa što je vama dvojici?? Edited by OSka - 14 Svibanj 2012 at 21:28 |
||
Sun Chi
Viden/a u gymu Joined: 24 Travanj 2012 Status: Offline Points: 333 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Muski i multitasking, stara prica
Salim se, i meni je bolje kad sam koncentrirana samo na vjezbu i nema 100ljudi oko mene... ma da nije lose imat snagatora pri ruci dok si nemres sama dici uteg za cucanj na precku |
||
You don't drown by falling in the water. You drown by staying there.
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pricanje je za kavu i izlaske, na treningu se trenira
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma i prica se u pauzama ...a nekad i dok radiš :P To što ti to ne možeš...tko ti kriv :P
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
da manje pricaš išle bi te kilaže na gore |
||
HardStyle
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo i mojih slika i mjera.. Nazalost vaga mi se pokidala pa cu se izvagati kod lege pa cu vam staviti kasnije:) Pa u ova dva tjedna sam promjenio dosta toga izbacio grickalice, cokolade, kolace uveo novi režim prehrane, uveo 5-6 obroka, uveo posve nove treninge i tak svega po malo:D...Mogu reci da sam zadovoljan s ova 2 tjedna.. Stare mjere: -Prsa - 97 Nove mjere: -Prsa - 98 ( +1 ) Biceps - 29 Biceps - 31( +2) Struk - 82 Struk - 82 But- 58 List-43 Slikice :) Edited by HardStyle - 17 Svibanj 2012 at 16:36 |
||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |