Marija- prijava za natjecanje |
Post Reply | Page 123 6> |
Author | |
marija-mo
Viden/a u gymu Joined: 06 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 217 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Travanj 2012 at 02:13 |
Kao prvo da se zahvalim Gym girl što me prihvatila da mogu predat prijavu Zovem se Marija Što se mene tice ja cu se potruditi biti što bolja i dat sve od sebe jer ako ce se netko drugi vec potrudit da meni pomogne pa u najmanju ruku ono što ja mogu ucinit je dat sve od sebe slušat što mi se kaže i pokušat izvuc maksimum iz ovoga svega ovo nam je svima odlicna prilika da zaista uradimo nešto dobro i vrijedno svake uložene minute.
Imam 26god dolazim iz BiH tako da sumljam da ce to kome odgovarat od trenera zbog daljine ali ja se nadam da cemo se uspijet sporazumit i ovako i napravit nešto, trenutno sam na kineziološkom fax-u premda na samom pocetku (malo sam zakasnila, ali nikad nije kasno kad covjek hoce nešto i spreman je borit se za to).
Nebavim se nekim posebnim sportom niti sam ikad, ali nisam bila totalno neaktivna uvijek je tu bio neki vid rekracije samo nikad ništa ozbiljno.
Što se tice vježbanja idem u teretanu vozim biciklo ponekad trcim, kuci normala neka istezanja i neke vježbice sve ovisi kakav je bio tjedan po potrebi Što se tice izvodjenja pojedinih vježbi nisam baš sigurna da li radim posve ispravno, ali nastojim ih dobro proucit pa probam, a ravnam se nekako po tome kad me sutra boli baš taj dio znaci da osjetim upalu tu gdje sam radila. Kuci od opreme jedino imam kucno biciklo.
Što se tice prehrane to sam promjenila ima više od godine dana i nastojala se pridržavat u pocetku je bilo kikseva, ali sve bolje i bolje ide ucim i pitam što neznam,a ovdje sam naišla na super ljude koji su mi dali mnogo savjeta prvenstveno Gym girl i Phoenix kojima sam puno zahvalna. Mislim da imam osnovno neke znanje o prehrani nece mi npr trebat objašnjavat šta su UH šta P itd samo možda neke kombinacije me nekad zeznu neprocijenim baš dobro.
Kad sam pocela prelazit na zdravu prehranu i proucavala to prije nekih god i malo više smršala sam 8 kg za nekih 3 mjeseca, ali sam se striktno držala svega neznam je li bilo jednom u mjesecu kiks i to najviše sa vocem jer mi je to slaba tocka posebno kad krene ljeto. Da naglasim da sam bila teža nego sad i za vrijeme toga nisam išla u teretanu nego samo trcala vozila biciklo i radila kuci razne vježbe, medjutim nije mi se to pokazalo dobro jer nisam ni imala neki mišica, a najbolje rezultate sam imala kad sam uz trcanje ubacila sprinteve nekako mi je to ubrzalo proces bar se meni tako cinilo.
Sad mi se nekako cini da puno cu teže izgubit kile puno mi treba nece i nece jer nešto krivo radim to je sigurno.
Sve što mi trener ili trenerica rekne nastojat cu ispunit što je bolje moguce jer znam da cu sigurno bit na dobitku, a prije svega u dobrim rukama.
Što se mojih želja tice ja bih volila radit sa Phoenix-om i molim ga da me uzme u obzir premda nisam iz Zg ili sa Gym girl
A kako bi volila da bude završni rezultat pa sve ovisi ma ja mislim da kad ja vidim sliku na kraju i meni se bude svidjalo to ce bit to, a mjere valjda ce onda lec na svoje.
evo sadašnjih mjera. mjereno ujutro nakon dorucka
Visina: 162cm (niska, a ima me)
Težina: izmedju 61-62 kg
Opseg prsa:84cm
Struk oko pupka mjereno: 74cm
Struk na najširem dijelu(donji stomak): 82cm
Kukovi, bokovi kako vec: 92 cm
Butine: 56cm
Pa eto to bi bilo to za sad ako je još nešto potrebno dodat cu samo recite
A sad ono najgore evo slike
mislim da cu bit kanditat sa najviše slika ako mi koju neizbaci, ali zato sam stavila više kad je bal nek je maskembal Gym girl ako nešto nevalja samo reci da sredim ili ako treba promjenit da mjenjam( osim sebe to se podrazumjeva) Edited by marija-mo - 03 Svibanj 2012 at 17:14 |
|
luna-scarlet
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 126 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome :)
Sada mi je lakse kada nisu samo moje slike gore. Biti cemo i ti i ja za 2 mjeseca extra fit U istoj smo situaciji trenutno, negdje nam je pad kilograma stao i pitaj vraga di?! Svaka cast na izgubljenim kg do sada i SRETNO ^^ |
|
Tvrdoglava na putu do vitkosti
|
|
marija-mo
Post Options
Thanks(0)
|
hvala ma i mene su slike nekako odvlacile,ma i ja sam stavila pa šta bude i šta je tu je pa tu smo da se ovo ispravi da smo uredu nebi bile ovdje mislim na natjecanju
i ja tebi cestitam na izgubljenim kg citala sam u tvojoj temi o tebi i valjda cemo uspjet ja se bar nadam Edited by marija-mo - 25 Travanj 2012 at 10:37 |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma uopce to sve nije tako strašno... još si se odlucila za novi bolji nacin života...tjelo ce se non stop mjenjati na bolje..to je gušt... sretno!
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
marija-mo
Post Options
Thanks(0)
|
Gym girl još jednom hvala i ovo sad bolje izgleda preglednije super si ovo uredila
|
|
marija-mo
Post Options
Thanks(0)
|
evo da i ja dam svoje malo izviješce
rijec oduševljena što se tice svega je blaga ja sam više nego oduševljena uživam u svakoj minuti treninga i jedva cekam novi
A što se tice trenera Nikole imam samo rijeci pohvale zaista je super i sve se trudi objasnit što bolje, a hvala bogu mi žene uvijek imamo milion i jedno pitanje
|
|
marija-mo
Post Options
Thanks(0)
|
Pozz svima
evo i mog osvrta na prvi tjedan
Kod mene je tjedan poceo katastrofalno, naime prvi dan natjecanja udarilo me auto dok sam se vracala kuci na biciklu po povratku iz teretane srecom nije bilo lomova samo se dobro nagruvala i trebalo je dva tri sata da dodjem sebi, pa sam nakon toga izjavila uh sreca pa me udari nakon treninga. Tako da ako mi još bude modrica na nogama do sljedeceg slikanja nije od Nikolinog treninga vec od nesrece, a jesam si ja kontala mogla bi malo dok se vozikam tako skinut u laganiju odjecu nebi li dobila boje da nisam bijela ko sir i dobi ja boju samo mi pogrešna nijansa
Što se tice treninga zaista uživam i tek sad vidim koliko dobar trening može biti kad ti ga sastavi netko tko je strucan za to. Pošto ja i trener nismo blizu da odradimo neke treninge skupa pa da on ispravi pogreške ja ga malo pretrpam svojim opsežnim izvješcima, ali i tu idu sve pohvale jer se potrudi sve lijepo procitat i odgovorit na sva pitanja i kaže mi nije problem samo ti pitaj što neznaš
Treninzi su posloženi prema mojim mogucnostima i sve se lijepo dogovorimo i hvala mu za dosadašnji rad i trud oko svega
Što se tice prehrane nemam problema sa nicim ništa mi nefali jer sam davno prešla na zdravu prehranu tako da o glupostima i nerazimšljam, a Nikola mi je lijepo posložio kolicine tako da je na meni samo da se držim toga cak sam se iznenadila za neke stvari koje sam kontala da nesmijem puno, a sad ih jedem koliko hocu.
Da kažem samo da mi ovo sve leti brzo i imam osjecaj da ce mi proc brže nego što bi ja to htjela jer zaista uživam u svemu do sada, i nadam se da cu ostat u komadu do kraja natjecanja.
|
|
Sun Chi
Viden/a u gymu Joined: 24 Travanj 2012 Status: Offline Points: 333 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ajoj... sreca pa ti nije nista
Pogresna nijansa |
|
You don't drown by falling in the water. You drown by staying there.
|
|
marija-mo
Post Options
Thanks(0)
|
da da nisam si baš bila zamislila plavu, ali šta je tu je
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kao što sam rekao u postu kod Igora, svaka pohvala mojim kandidatima, na trudu, disciplini i motivaciji. Nema toliko objašnjavanja kao što je Marija rekla i smatram da je lako raditi s njima pošto ne moram osnove prolaziti , niti mjenjati prehrambene navike pošto ih imaju usvojene, te svojim radom su pokazali da sam dobio najbolje kandidate
|
|
marija-mo
Post Options
Thanks(0)
|
Ovako evo ga ide drugi tjedan leti doslovice što se mene tice uhvatili ste me u najgore vrijeme za slikanje ženske stvari pa sam ko žaba
što se tice mjera sve su iste samo u donjem stomaku ima 1cm manje i vaga nešto sitno pokazuje manje, ali ovo je vagano maloprije, a prva ujutro.
Na sebi sam primjetila da sam dobila puno na snazi, malo mi fali za zgib skoro se popnem do gore još fali malo da mi citava glava prodje tako da to me veseli, u treninzima i dalje uživam
Što se tice trenera super je nema se stvarno šta rec, ako mi ovako budu treninzi do kraja nece bit problema sa zgibovima, a nadam se da ce se moj zabetonirani organizam pokrenut više jer se pravo bori da zadrži svoju kilažu.
evo slike ali kako sam rekla meni se cine još gore zbog situacije:
Edited by Gym_girl - 17 Svibanj 2012 at 10:04 |
|
Sun Chi
Viden/a u gymu Joined: 24 Travanj 2012 Status: Offline Points: 333 |
Post Options
Thanks(0)
|
Po meni se vidi mali napredak na trbuhu i guzi što znaci da je situacija još bolje jer znam kako se ja napuhnem "onih dana", dobijem cijeli pojas za spašavanje na trbuhu
Btw, jao kakva "boja" po nogama (slika bocno)
|
|
You don't drown by falling in the water. You drown by staying there.
|
|
Igor
Viden/a u gymu Joined: 14 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 309 |
Post Options
Thanks(0)
|
Marija i ti si isto primjetila porast snage po sistemu treninga koje nam daje naš trener,ja više ne pomažem bakicama sa teškim vreckama;guram ih u autima do stana
|
|
marija-mo
Post Options
Thanks(0)
|
ma ja budem katastrofa tih dana baš kao što kažeš tocno pojas
je je boja ovo sad izgleda super mazala sam svaki dan pa vec nestaje dobro
a vidi mi ramena u subotu radila u bašti pa me sunce uhvatilo pa me i to peklo
|
|
marija-mo
Post Options
Thanks(0)
|
[QUOTE=Igor]Marija i ti si isto primjetila porast snage po sistemu treninga koje nam daje naš trener,ja više ne pomažem bakicama sa teškim vreckama;guram ih u autima do stana [/QUOTE
Da igore znaš koliko sam ja napredovala tu da je to za nepovjerovat i to mi je super ma šuti mene zezaju u teretani i vec me svi cudno gledaju šta radim samo još u onu vrecu nisam pocela udarat ako i to pocmem bit ce belaja
|
|
Post Reply | Page 123 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |