Pozdrav :) |
Post Reply |
Author | |
Amy***
Cita FAQ Joined: 09 Rujan 2012 Location: Srbija Status: Offline Points: 47 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Rujan 2012 at 14:31 |
Pozdrav svima, zovem se Amanda, imam 24god. Pre nekih 8 godina sam imala oko 20-tak kg više i uspela da skinem zdravijom ishranom i laganom fizickom aktivnošcu. Sada mi je cilj da imam više mišica pa sam se zbog toga registrovala na ovaj forum. Koliko sam do sada uspela da vidim ima dosta korisnih stvari.. Procitala sam clanak "Kako postici bolje trbušnjake" i skontala da sam bila u zabludi radeci po 100 trbušnjaka dnevno. Od sada cu definitivno promeniti taj režim vežbanja Zanima me u vezi whey proteina, da li ste zadovoljni time? I cula sam da bi trebalo da se pije samo nakon nekog težeg treninga, npr oni koji rade vežbe sa tegovima.. Pa sam u dilemi da li da kupim ili ne, pošto radim lakše vežbe-vežbam na orbitreku, radim cucnjeve..
Edited by Amy*** - 09 Rujan 2012 at 14:32 |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav Amy,
dobrodosla! Na fitness.com.hr portalu mozes pronaci vise od 500 clanaka, slobodno pogledaj kategorije koje te interesiraju i procitaj clanke. Whey protein mozes piti poslije treninga - s utezima, na orbitreku ili bodyweight.. nije bitno. Preporucam da ubacis i dekstrozu u shake kako bi obnovila glikogenske zalihe. Edited by Zoki - 09 Rujan 2012 at 15:36 |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |