pozdrav!!!! |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
jokem
Cita FAQ Joined: 06 Rujan 2012 Location: split Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Rujan 2012 at 12:59 |
|
ja sam totalni amater svaka pomoc mi je dobro došla.Želim skinit salo sa trbuha i raširit prsa,ledja...(ono da budem ljepo izdefiniran,ništa previše)
|
||
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Procitaj prvo malo blogove, ima tu puno informacija pa onda ako sta nije jasno pitaj.
|
||
jokem
Post Options
Thanks(0)
|
|
proteine imam,sad se mislim dali da narucim nešto za topljenje masti samo neznan šta,mislija san l-karnitin ili ketoni maline?
|
||
jokem
Post Options
Thanks(0)
|
|
uglavnom imam 194cm,85kg.
|
||
jokem
Post Options
Thanks(0)
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=6pDMOIlPLFE&list=PLv4AIFn6FqqpJlQ6_AN_p0TnmZVVR4nWB&index=4&feature=plpp_video ovo je trening po kojem radim,ako ima ko kakve dopune ili primjedbe da bi moga nešto bolje molim da mi kaže,unaprijed hvala!!!!
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Što imaš od opreme, vježbaš kod kuce ili u teretani? Kreni s treningom za cijelo tijelo, sa složenim vježbama, sredi prehranu i onda dodatke prehrani dodaj.
|
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
jokem
Post Options
Thanks(0)
|
|
radin doma sa girjon,a vježbe koje radin su na videu gore
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ok. Uz girje, ubaci sklekove, cucnjeve, zgibove, iskorake, burpees. Kako ti izgleda prehrana / dnevni jelovnik?
|
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
jokem
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa amo rec da sam od danas tek poceo pazit na prehranu,jutros sam pojeo 2 jaja,2 fete kruha,za rucak juhu,2 cevapa,kumpirice,mix salatu,popodne 3-4 fete kruha sa maslom i mermeladom,a za veceru opet 2 jaja
|
||
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ajmeee... krumpirici, cevapi, 3-4fete kruha i to sa maslacem... nece to tako ici ako ti je cilj skidanje sala
|
||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
||
jokem
Post Options
Thanks(0)
|
|
može onda mala pomoc |
||
Nickylii
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 371 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uf. I ja sam amater, al iz aviona se vidi da ti ovo ništa ne valja. Izbaci maslac, a posebno s tolko kruha. Kruh je bolje jesti u manjim kolicinama i to najbolje raženi ili crni. Ja krumpire jedem samo kuhane, za cevape sam zaboravila kak izgledaju :D Uglavnom, procitaj malo jelovnike po forumu i savjete, naci ceš svašta korisno. Možeš pogledat i neke teme na transformaciji, ja sam se tamo najbolje snalazila dok mi nešto nije bilo jasno, a možeš i pisat, meni je puno pomoglo :D Uglavnom, sretno :)
|
||
Policija trenira strogocu - da ne bude sve kako ja hocu!
|
||
jokem
Post Options
Thanks(0)
|
|
jaoooo!!!trudit cu se!!!
|
||
jokem
Post Options
Thanks(0)
|
|
ima li možda koja stranica sa receptima
|
||
Nickylii
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 371 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa daj malo pogledaj po forumu, naci ceš puno odgovara na svoja pitanja. :)
Imaš poseban podforum koji se zove Recepti! |
||
Policija trenira strogocu - da ne bude sve kako ja hocu!
|
||
jokem
Post Options
Thanks(0)
|
|
hvala
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |