Pozdrav :) |
Post Reply |
Author | |
Benchftw
Cita FAQ Joined: 09 Listopad 2012 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Listopad 2012 at 19:17 |
Pozdrav svima evo ovako imam 16 godina 184 cm 77 kg...imao sam oko 90 kg pa sam se spustio na 77 i htjeo bi vas pitat jel bi trebao jos skinut koju kilu pa pocet s bildanjem ili mogu odma?
Hvala :D
Edited by Benchftw - 09 Listopad 2012 at 19:18 |
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
ako si zadovoljan postotkom bf-a možeš krenuti ali pošto imaš samo 16 godina ne preporucam neko jako bildanje jer ti kosti nisu još do kraja formirane pa bi trebao biti jako oprezan što se tice teretane, mislim da bi bilo bolje da radiš neki funkckionalni trening za snagu i dobro jedeš pa malo kasnije da pocnešp razmišljati o BB-u ako ceš to i tad htjeti,
pozz |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jedi kvalitetno i vježbaj kvalitetno.
Nemoj više mršaviti, samo se potrudi kvalitetno jesti napraviti dobar plan prehrane i radi na dobivanju kvalitetne mase (mišica). |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Markan mudro zbori, poslušaj covjeka
|
|
Benchftw
Cita FAQ Joined: 09 Listopad 2012 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvalaaaa :)
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Godine,formiranje kostiju i "preporuka" ne vjezbanja vanjskim opterecenjem su mit i ne stoje, tako da nema potrebe plašiti covjeka s necim takvim. Što znaci ne preporucam "jako bildanje" ? kakvo je to jako bildanje ili slabo bildanje? :) Svakako imao on 16, 20 ili 30 godina pravila su ista, tehnicki ispravno izvoditi vježbe sa odgovarajucim (primjerenim opterecenjem) i problema nema. Kao pocetnik ne vjerujem da ce ici dizati 1RM i sl. jer je ipak potreban proces ucenja da bi došao do nekih ozbiljnijih težina, a što prije krene uciti to bolje za njega. Pa i djeca od 7 godina mogu raditi i uciti deadlift npr.....naravno sa njima primjerenom težinom, makar to znacilo u ovom slucaju i štap od metle i 2 koluta od stiropora ili drvena neka
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
samo sam htio reci da malo odgodi BB poradi na opcoj snazi i tjelesnoj spremi i kako si naveo samoj tehnici vježbi tako da bude spreman na to i bolje odradi
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sve stoji, ono se odnosilo na to da to što ima 16 god i još raste nema veze sa treningom s vanjskim opterecenjem u negativnom smislu |
|
Angela53
Cita FAQ Joined: 02 Listopad 2012 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sto reci, ja bi voljela malo da aktivnije pocnem sa treninzima u ZG, jeli ima neko neku preporuku na koju adresu da se javim. Ja sam Angela 23g.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |