Pozdrav :) |
Post Reply |
Author | |
mat
Cita FAQ Joined: 18 Listopad 2012 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Listopad 2012 at 20:30 |
Pozdrav!
Imam 16 godina i treniram kosarku no u zadnje vrijeme mi se svidjelo bildanje tako da sam se odlucio i za bildanje. Prijavio sam se na ovu stranicu jer me zanimaju savjeti o prehrani i vjezbama ( kako rasporediti vjezbe u tjednu ) i to...
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav.. Mislim da si još nekako premlad za "bildanje".. al evo, ako te jako zanima pogledaj si ovo https://www.fitness.com.hr/forum/miina-masa-poveanje-mase_topic3235.html
pozz |
|
mat
Cita FAQ Joined: 18 Listopad 2012 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja jos imam jedan problem ja sam visok 196cm a imam 98kg sto znaci da sam malo "deblji" nego sto bi trebao biti pa me zanima dali prvo da skinem masno tkivo ili da probam bildati sa ovom tezinom??
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Po meni bi možda bolje bilo prvo definicija, na pocetku se posveti topljenju masti, a kasnije dobivanju masu.
Mislim da dobiti kvalitetnu masu nije lako kao što izgleda pa uz mišice neminovno dobiješ i nešto sala tako da bi u pocetku bilo bolje skinuti masne naslage. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |