pozdrav |
Post Reply |
Author | |
Mattas
Cita FAQ Joined: 29 Listopad 2012 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Listopad 2012 at 23:49 |
Damir, 29 god.
181 i 78 kg...ubijao se sa kružnim treninzima do pretreniranosti u kojem su najviše nastradale noge jer radim svakodnevno posao konobara...pa došao ovdje po pomoc |
|
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sta te zanima Damire? Sta ti je cilj? Baci look na moj web pa ako to nije to sta trazis javi pa cemo onda dalje.
|
|
Mattas
Cita FAQ Joined: 29 Listopad 2012 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa nakon što sam dobro se nacitao ovdje na fitnessu vidim koje sam greške radio. Jako sam malo jeo, jako malo s obzirom na minimalno 3 kružna treninga i višesatno hodanje na poslu. Htio bi nabiti mišicnu masu jer sam poceo vježbati da se malo nabijem i skinem salo, a ja sam bio na dobrom putu, ali sad sam se sav kompletno stanjio.Moram poceti iznova nego me strah da se opet pretreniram jer osim spavanja sam stalno na nogama i tako od 4 do 10 mjeseca...mjesece izmedju da, ali ne toliko.
Još se prilagodjavam i mjenjam si trening jer samo vježbanje kod kuce dolazi u obzir |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
možda da probaš extremefitov program od 5 tjedana za super formu
|
|
Toto
Cita FAQ Joined: 28 Studeni 2012 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
e ljudi tek sam poso trenirat ima 3 dana i uzimam proteine i radim ovu ozrednje vjezbi imatel sta preporucit
|
|
jelava
Viden/a u gymu Joined: 18 Listopad 2012 Status: Offline Points: 139 |
Post Options
Thanks(0)
|
e toto toto ništa nam rekao nisi i zamolili bi te da otvoriš sam svoju temu s konkretnim pitanjima
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |