Dobar dan! |
Post Reply |
Author | |
bigmama2
Cita FAQ Joined: 18 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Veljaca 2013 at 10:43 |
Evo sam se konacno ohrabrila i reg, se. Ja naime imam jedan veliki problem s kilama.Imam 168 cm i 85 kg.
Trebala bih neke tablete za pomoc za skidanje kila.Molim Vas da me ne trujete s komentarima o dijetama, jer neznam dal postoji koja da je ja nisam isprobala.Vec 10 godina borim se s djetama.
kako je krenula korizma izbacila sam kruh i slatko.
Molim Vas pomozite, koje tablete da uzmem za pomoc.
|
|
Nickylii
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 371 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne trebaju ti nikakve tablete, nema koristi od toga.
Sve što ti treba je zdrava prehrana i vježbanje. Prozuji malo po forumu, pogledaj jelovnike, pa pitaj ako što nije jasno. Svi ce ti ovdje drage volje pomoc. :)
|
|
Policija trenira strogocu - da ne bude sve kako ja hocu!
|
|
bigmama2
Post Options
Thanks(0)
|
Nickylii hvala na odgovoru.
Listam ja danima po forumima ali nikako naprijed.
Užasno se osjecam.Znam da mi treba drugacija prehrana i da trebam vježbat..sve kužim..ali ne ide.Majka sam dvoje djece, živim u malom gradu gdje nema pola ovih stvari za kupit, a i ono malo šta ima skupo je ko svetog petra kajgana.Prošla sam ja milion dijeta i sve je bilo jo-jo efekt.
Neznam više i samoj šta mi je ciniti, al šta dublje tonem sve je više kila. lp
|
|
Nickylii
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 371 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sve dijete ti imaju takav efekt, kao i tablete. Ne postoje magicni cajevi, cokoladice, tablete ili što vec da skineš kile (trajno).
Trebaš komplet okrenut novu stranicu. Jednom mjesecno otic u veci grad, kupit zalihe za mjesec dana i voila. Vježbat možeš i doma, ako vec nisi u mogucnosti ici u teretanu. Procitaj si ovo : https://www.fitness.com.hr/mrsavljenje/savjeti/Smrsavila-sam-27-kg-u-7-mjeseci.aspx
Edited by Nickylii - 18 Veljaca 2013 at 11:06 |
|
Policija trenira strogocu - da ne bude sve kako ja hocu!
|
|
bigmama2
Post Options
Thanks(0)
|
Slavonka je moj idol! |
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
A što to tocno nema u malom gradu? Piletine? Jaja? Posnog sira? Povrca? Izgovora? Što?
Hvala
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svaki dan ovako godinu dana:
ujutro: 2 jaja i salata dorucak: banana, dec mlijeka, 2 mrkve, sve to smiješaj (shake) rucak: crveno meso (150g), piletina (200g), ili riba (250-300g), plus povrce +50grama riže ili pašte i juha užina (ovo ti može biti i vecera): šalica caja velika, par feta sira (najobicnijeg) plus 2 dvopeka ili šaka badema i 150g posnog/svježeg sira. vecera: malo tune i povrca plus naranca/jabuka evo ovo mi je frendica godinu dana radila, ona nije na forumu ni ništa...ali imala je 105kila na 168visinu i godinu kasnije 70kila. prvih 2 mjeseca je hodala svaki dan sat vremena onda je 4 mjeseci sat vremena hodala i pocela trckarat i sve više trcat te je zatim 6 mjeseci trcala i odlazila na bazen....inace ima 34 godine i dvoje djece ali joj je suprug naravno pomogao i bio uz nju dok je htjela ostvariti svoju želju uz posao i djecu. p.s. ja te ne poticem da ti ovo isprobaš niti išta samo sam ti dao primjer jelovnika i meni poznate osobe da vidiš da je sve moguce, rekla si da ti je Slavonka idol i ona ti je još jedan dokaz da se može, a takvih ljudi imaš puno tako da izmotivirat cemo te i to je to :) |
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
Irija
Mixa shakeove Joined: 29 Studeni 2012 Status: Offline Points: 527 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mislim da sastojci za jednu masnu pizzu ili neki kolac, (a o kupovanju raznih grickalica da ne govorim) nisu ništa jeftiniji od piletine, ribe, zobenih itd. Meso koje inace pohaš, napraviš na malo ulja, umjesto riže, tjestenine i sl. jedeš više povrca, grah, grašak i sl. Umjesto majoneze i masnih salama, u sendvic ubaciš malo posnog sira, salate, tune ili nekog nemasnog nareska i sl. Financijski dodje na isto, nemoraš ti sad svaki dan jest tunu ako je skupa, jedi drugu ribu, isto vrijedi za povrce i druge stvari. Koliko inace trošiš na slatko i grickalice? I sama znam koliko su te stvari u malom gradu skupe! A koliko bi novaca tek trebala uložiti u tablete???? Ni to nije jeftin sport
Izdvojiti makar 30min dnevno za vježbanje mislim da može svatko. Tih 30 min bi inace provela pred tv-om ili što? Ako nemaš kud s klincima, uzmi ih pod ruku ili u kolica i ajmo van bar 30min šetnje! Edited by Irija - 18 Veljaca 2013 at 14:23 |
|
XQ
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kakve tablete, cisto prodavanje magle.. Sredi prehranu, i vježbaj redovito i sve ce doci na svoje.
|
|
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
|
Sebastian96
Viden/a u gymu Joined: 10 Svibanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 183 |
Post Options
Thanks(0)
|
t3 su ok tablete sta hahaha :p ( izvinite morao sam )
|
|
U mirin brah?
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |