Pozdrav! :D |
Post Reply |
Author | |
mrga
Cita FAQ Joined: 03 Travanj 2012 Location: Lepoglava Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Veljaca 2013 at 22:24 |
Eto i mene ovdje, da se ukratko predstavim.Ja sam Martin imam 15 god visok sam 185, 95 kg, bavim se košarkom 5 god i streetworkoutom otprilike 3 mj i vide se veliki rezultati, ali imam jedan VELIKI problem...imam puno sala i nikako da to skinem, pokusavao sam sa djetama, trcanjem ali jednostavno ne ide, pa vas molim za koji dobar savijet kako da skinem to prije ljeta :D
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i dobrodošao!
Ajde prvo napišeš što si i kada, koliko jeo.. i što si vježbao? Napiši neka 2-3 svoja menija...
Edited by Slavonka23 - 19 Veljaca 2013 at 22:28 |
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
mrga
Cita FAQ Joined: 03 Travanj 2012 Location: Lepoglava Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozz i tebi...jedem 3 obroka dnevno.. uglavnom se svodi ujutro da pojedem sendvic u školi, za rucak jedem samo piletinu sa tijestom i za veceru pojedem zobene pahuljice sa jogurtom. Hodao sam u fitness 2 mj, a sad treniram osnove streetworkouta
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
Eto, samo iz ovoga vidim hrpu pogrešaka
Zobene - ne za veceru, nego za dorucak! Sendvic - kakav? Rucak - piletina sa tijestom...pretpostavljam obicnim... to zamijeni integralnim.. povrce? Neka ti se prehrana bazira na piletini,puretini,ribi,povrcu, možeš i kuhani krumpir, integralnu rižu/tjesteninu, nešto voca (oprezno sa bananama), dobrih masti (bademi,maslinovo ulje itd.), posni sir.. npr. Obrok1 - zobene sa jogurtom i neko voce Obrok2 u školi - sendvic: integralni kruh premažeš posnim sirom i staviš gore dimcek (ili pileca prsa u ovitku) Obrok3 - piletina + malo riže ili tjestenine + povrce Obrok4 - opet neki protein + povrce Obrok5 - posni sir + npr. par badema... I procitaj si ovo:
Edited by Slavonka23 - 19 Veljaca 2013 at 22:50 |
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
XQ
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
5 manjih obroka dnevno, kao što Slavonka kaže.. Ako jedeš manje npr jednom dnevno. ne znaci da mršaviš nego ciniš upravo suprotno
|
|
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
|
Ivica23
Viden/a u gymu Joined: 30 Rujan 2012 Location: Vinkovci Status: Offline Points: 148 |
Post Options
Thanks(0)
|
sve sto je slavonka rekla + kada sredis prehranu onda ces i trcanjem ubiti to salo
|
|
mrga
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala ti puno!! .
Još sam nešto.Razmišljao sam si da pocnem uzimati proteine, jel je to dobro za moje zdravlje jer sam još u razvoju? |
|
mrga
Post Options
Thanks(0)
|
XQ- probat cu koristiti taj jelovnik, a sa vremenom bi ubacio jos neke namirnice
Ivica23- ubio sam ja salo kad sam poceo na košarku hodati, ali ga još ima u dosta velikim kolicinama |
|
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
A gle..možeš ti uzimati whey...ali ne ocekuj cuda, jer ih nece biti. Može ti poslužiti kao zamjenski obrok poslije treninga.. nije to nikakav cudotvoran napitak. Jer bi u pravilu poslije treninga trebao pojesti obrok koji se sastoji od proteina i ugljikohidrata. Tako da, na tvom mjestu radije bi te novce uložila u piletinu i posni sir
|
|
|
|
XQ
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne moraš koristiti whey, samo radi cardio svaki dan, i vec ovo kaj radiš, a prehrana ti igra glavnu ulogu tu, izbaci sva sranja, slatkiše i sokove jer to je najgore.
|
|
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
|
mrga
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala na savjetima fitovci
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |