pliz pomozite mi |
Post Reply ![]() |
Author | ||
tweety ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 14 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 15 Kolovoz 2008 at 00:36 |
|
jel bi mi neko mogo pomoci visoka sam š72cm i teska 45,5kg......htjela bigh se udebljati pliz....zna li neko neki program ili tak nesto sto bi pomoglo.....hvala
![]() |
||
![]() |
||
d3m0n ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 07 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 312 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
teretana
opet program svaki se radi idividualno ovisno o zeljama ciljevivima,vrsti gradje.... |
||
![]() |
||
evica ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
|
kaj bi ti salo htjela?? ![]() ![]() kolko god imaš? |
||
![]() |
||
klara17 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 29 Srpanj 2008 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 21 |
|
pa ima 45 kila, kakvo salo.....najmanje bi smjela imat 55 kilaa..... |
||
![]() |
||
d3m0n ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 07 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 312 |
|
moze koja fotka samo figure da vidimo sta bi se trebalo doradit
![]() |
||
Bez odmora nema ni napretka!
|
||
![]() |
||
Novak ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 12 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 1 |
|
može i meni pomoc.evo radim plan za prehranu i sad uzimam podatke s važe tablice i nekužim šta je šta tj trebaju mi kalorije.usput dali negdje piše koliko ima proteina u toj hrani i kolko bi njega morao unosit u onako malo drasticnijoj djeti.hvala. |
||
![]() |
||
roľica ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 04 Studeni 2008 Status: Offline Points: 6 |
|
Jedi više škrobnih namirnica; kruh uz svako jelo, tjesteninu s umacima, krompir,...
|
||
No more runnin for a shelter of a mother's little helper...
|
||
![]() |
||
Hammerstrength ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
|
S kojim ciljem da konzumira sve navedeno? Zašto kruh uz svaki obrok? Zašto umake uz tjesteninu? |
||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
||
![]() |
||
roľica ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 04 Studeni 2008 Status: Offline Points: 6 |
|
S ciljem da se udeblja. Nije rekla da oce mišicnu masu, nego da se hoce udebljati.
|
||
No more runnin for a shelter of a mother's little helper...
|
||
![]() |
||
Fresh ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 25 Rujan 2008 Status: Offline Points: 148 |
|
Mislim da nitko normalan ne želi nabit 5 kila sala haha
|
||
![]() |
||
spyderde ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 28 Listopad 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 8 |
|
Ona sigurno nece nabit 5 kila sala, ima 45 kila a trebala bi imat oko 55 i vise
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |