molim pomoc za dobivanje mase |
Post Reply |
Author | |
kreaa
Cita FAQ Joined: 01 Travanj 2013 Location: Metkovic Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Travanj 2013 at 15:25 |
Pozdrav.
Imam 16 godina visok sam 190 i imam 80 kg. Nikako ne mogu povecati masu.. Pa bih molio pomoc oko prehrane i dodataka prehrani. Hvala. :)
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
baci oko na ovaj clanak imaš trening i nešto o prehrani
https://www.fitness.com.hr/blog/extreme_fitness/Kako-doci-do-toliko-zeljene-mase---.aspx pozz |
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
ako ti prehrana nije sredjena nemoj kupovati dodatke tj. suplemente samo ceš bacati pare ( osim whey-a i omege )
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kreaa, procitaj savjete koji su podijeljeni vec u ostalim temama u ovom podforumu - Kako povecati mišicnu masu .
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
kreaa
Cita FAQ Joined: 01 Travanj 2013 Location: Metkovic Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala puno Scarpetta. :)
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nema na cemu
pozz |
|
HandzUp
Cita FAQ Joined: 21 Kolovoz 2011 Status: Offline Points: 30 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tek ti je 16 covjece, nisi u dobu da dobijas masu... Nikakve suplemente i to nemoj , vec treniraj a masa ce doci s godinama ne zuri...
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |