karike |
Post Reply |
Author | |
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Travanj 2013 at 20:33 |
Evo pošto sam uzeo karike da napišem nešto o njima .
Prvi trening brutala , mislio sam da mogu radit široke sklekove kako god hocu, ali vraga kad sam krenuo poceo je core raditi , ruke drhtati i sve to ubija ! Krenuo sam dipseve raditi poslje inverted row-a , al vraga ruke se tresu jedva sam 2 napravio i to ne kak spada ( otišo sam ih raditi gdje ih i inace radim ) , jedina stvar možda koja me nije ubila su zgibovi koje sam za pocetak radio 4 pon. x 5 serija. Stvarno odlicna stvar , mislio sam da sam u formi, a kad ono karike rasture mene
|
|
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bez brige, adaptacija na nove vježbe traje ponešto, i nagledao sam se par generacija onih koji su mislili da su u formi, doci ce. Medjutim, sve ovo što si radio su izuzetno zahtjevne vježbe za rameni pojas, nisu problem mišici koji se brže adaptiraju, nego vezivno tkivo kojem treba x puta više vremena, pa da izbjegneš probleme, preporucam ti da ne radiš isti dan, ili smanjiš opterecenje tako da kod dipsa noge(s time i dio težine tijela)staviš na stolicu, kod šir.skleka povecaš nagib. Cuvaj ligamente i tetive, ako ih povrediš možeš to vuci do kraja života. Ako to vec znaš, sorry, nisam mislio solit pamet :) Znaš, ona narodna, "polako ali sigurno" i te kako važi i za trening. Dodatno, ne znam koji si tip, ne poznajem te, ali ima tip ljudi koji od ovih vježbi mogu i po 50 ponavljanja, a kod svakog ponavljanja im se pomalu tresu ruke ili tijelo.
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma savjet uvijek dobro dodje, za dipseve i sklekove cu probati to napraviti.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |