Pozdrav svima |
Post Reply |
Author | |
Pegas
Cita FAQ Joined: 18 Svibanj 2013 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Svibanj 2013 at 19:49 |
Pozdrav, evo citam vas forum pa sam se odlucio i ja prijaviti i traziti za savjet. Evo prije nekoliko tjedana zapoceo sam program Insanity i sve je super, jedini problem je konstantni umor u nogama, promijenio sam nacin prehrane i moguce je da unosim neceg premalo. Prioritet mi je smrsaviti a za ostalo manje-vise. Uz toliki umor jednostavno gubim volju za vjezbom jer me noge pocinju boljeti vec nakon nekoliko minuta. Pijem sumece tablete magnezija. Ocito mi nesto fali u prehrani i sporije mi se obnavljaju misici....Ima li tko kakav savjet sa cime bi mogao rijesiti svoj problem. Inace visok sam oko 195 a mase oko 110kg.
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja bi ti rekla da se ostaviš insanitya...ima puno efikasnijih,a lakših programa. Taj program stvara ogromno opterecenje na zglobove, a ako imaš višak kg, opterecenje je još vece.
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Pegas
Post Options
Thanks(0)
|
Bok Slavonka, hvala na odgovoru, zao mi je napustiti Insanity jer me ne dijeli puno vremena do kraja prve faze, meni su ti treninzi teski ali radim koliko mogu, ima vec nekih i pomaka, mozes li mi napisati na koje programe ti mislis da bi mogao ?
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prvo ti reci prehranu dalje cemo vidjeti što trebaš vježbati i to sve...jer...možeš ti insainity crossfit dizat utege trcat skakat...nece ti pomoci puno ako nemaš prehranu dobru :)
|
|
Pegas
Post Options
Thanks(0)
|
Evo reci cu ti danas jer se od jucer ne sijecam, dorucak: paseta od tune i snita kukuruznog kruha (inace je skoro uvijek za dorucak zobene i jogurt), nakon toga govedina i kukuruzni zganci, i kasnije sardine sa maslinama i snita kruha kukuruznog, cudan dan danas je bio inace radim jela sa spinatom, rizom, i sl....i inace skoro uopce ne jedem kruh nikakav
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |