Ishrana pomoc |
Post Reply |
Author | |
ivann123
Cita FAQ Joined: 06 Lipanj 2013 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Lipanj 2013 at 13:19 |
Imam pitanje ovako imam 178cm visine i 85kg tezine. Imam pivski stomak. Poceo sam da trcim u jutarnjim casovima prije dorucka a navece vjezbam kod kuce.
Sada mene interesuje da li prvo praviti kaloriski deficit i skidati stomak i ostalo salo , pa kasnije praviti kalorisku suficit zbog dobijanja misicne mase (uz zdravu ishranu). |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
S obzirom da je ljeto pred tobom, prvo skini taj trbusic malo ;)
Napravi kalorijski deficit, ali ne unosi kalorija manje od bazalnog metabolizma.. tebi je bazalni oko 1800, znaci dnevno jedi oko 2000 kcal... |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Domo96
Viden/a u gymu Joined: 25 Travanj 2013 Location: Rab Status: Offline Points: 187 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imam dva pitanja:
1.dali moram bit u kalorijskom suficitu za dobivanje na masi? 2.ako moram dali mogu na svojih 60 kg jest 50-60 g proteina i veCina ugljikohidrata iz zobenih jer sam u domu i prehrana je LOŠA! |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
1. da
2. ja bi povećala bar na 2 g po kg, znaci cca 120 g (kupiš posni sir od pola kg i dobijes dodatne proteine za jedan dan) 3. pitanje koje nisi postavio je trening treniraš li s utezima? |
|
cookies are for pussies
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |