sta prvo smrsavjet ili proteini? |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Preky
Cita FAQ Joined: 19 Lipanj 2013 Status: Offline Points: 90 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Lipanj 2013 at 16:38 |
ovako imam 100kg i visok sam nekih 1:80 zanima me dali odmah pocnem s proteinima za misicnu masu ili prvo da izgubim kg..btw nebih ispod 90kg
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prvo si sredi jelovnik i trening... kad s tim budeš na cisto...onda možeš razmišljati o ostalom.. Sretno! |
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Eto rekla ti Slavonka cisto i jasno....a koji je tvoj cilj? uopce želiš proteine za mišicnu masu ili želiš defku?
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Preky
Post Options
Thanks(0)
|
ma mišicnu masu ali nebi htio ispod 90 kg ,tek bih krenuo od ponedjeljka u teretanu
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prvo se riješi sala... što ce reci, sredi prehranu... i dobar trening.. a onda radi na kvalitetnoj mišicnoj masi.. Od proteina neceš narasti..neceš od praha dobiti mišice. Zato ti kažem.. prvo prehrana i trening.
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Preky
Post Options
Thanks(0)
|
da znam... sve ok na prehrani bas radim...samo me zanima jos, dali bi bilo dosta 5 mjeseci da skinem tih 10 kg i to salo ?
|
|
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
Dosta je Vrlo vjerojatno ce to i prije otici...
|
|
|
|
Preky
Post Options
Thanks(0)
|
Ajd potrudit cu se, hvala ti, i da , dali je dosta sat do sat i pola vježbe 3 puta tjedno?
|
|
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
Dobar trening se može odraditi i za 20ak min (hiit), tako da ovisi što ceš i kako vježbati. Ajd napiši 1 svoj meni...i primjer treninga..pa cemo vidjeti |
|
|
|
Preky
Post Options
Thanks(0)
|
Hmm meni, ujutro dok se probudim pojedem nešto lagano na kruhu, pa za gablec u pola 10 nešto više ,meso šalata jogurt sir bez kruha, radim težak fizicki posao pa moram i jest :D, pa dok dodem doma neku salatu malo piletine, a vecera je voce, trening bi za pocetak bilo trcanje na traci :d
|
|
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
Hmmm...ne zvuci mi to kao sredjen jelovnik. Morat ceš biti malo detaljniji...što, kada,koliko...itd. ? |
|
|
|
Preky
Post Options
Thanks(0)
|
E sad, ujutro u 4 i 20 , pojedem 1 šnitu kruha (namaz)margo,eurokrem ili pašteta,za gablec u pola 10 jedem dosta mesa salate riže, neki umak ovisi šta imam za jelo, moram toliko u to vrijeme pojest inace cu se zrušit, u 2 i 30 kad dodem doma pojedem nešto kuhano, juha, zelena salata paradajs ili nešo drugo od povrca,za veceru pojedem ili nekoliko jagoda,2 jabuke ili 2 banane..u 8 idem spavat, neznam kad bi bilo najbolje ubacit teretanu u koje vrijeme.
|
|
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
Dorucak ti je definitivno loš... vecera takodjer..jesi citao malo teme na forumu? Ima ih puno u kojima smo pisali što bi se trebalo jesti... https://www.fitness.com.hr/forum/kako-smraviti_forum37.html |
|
|
|
Preky
Post Options
Thanks(0)
|
Provjerit cu hvala :d
|
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
this is wrong on so many levels... |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imaš primjer jelovnika dosta na forumu...pa si ubaci što ti valja :))
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |