znalci prehrane pomoc mala |
Post Reply |
Author | |
aino
Cita FAQ Joined: 26 Ožujak 2013 Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Lipanj 2013 at 20:42 |
ovako treniram i dva puta dnevno ali neke mi stavri nisu jasne sto se tice prehrane tocno sto me zanima jeeee obrok jedan si pravim ove zobene pahuljice http://i.imgur.com/7C9AwdN.gif?1 mlijeko i malo smrznotg voca sad ovisi ili banane ili višnje itd... pa sada jel to dobar obrok i te zobene?
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
zobene su dobre sve ti štima u obroku ali bi bilo još bolje da dodaš proteina (npr posni sir paše u toj kombinaciji ili whey ili možda ti voliš nešto drugo proteinsko što ti paše.
umjesto smrznutog voca sada je prilika da staviš sezonsko ima ga puno:)) Edited by Scarpetta - 19 Lipanj 2013 at 21:06 |
|
aino
Post Options
Thanks(0)
|
e pa jedem posni sir ko blesav haha vidis da to cu isto u to ubaciti to si izmiksam sve zajedno da bude shake i bude odlicno...hvala na prijedlogu! i da sad neznam jel to dobro i kao za veceru mislim vecernji obrok ili samo za dorucak kako neki pisu
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nije zgodan baš za kasnu veceru u vecim kolicinama...više ti je za kasno papati dobro spori proteini masnoce kao što su orašasto voce i tako...zobene ujutro krcate su energijom...energija ti ne treba pred spavanje ...jedino ako ti je to obrok poslje treninga :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
aino
Post Options
Thanks(0)
|
ahaaa tnx paa zapravo i je poslije treninga jer jedam radim ujutro u 9 a drugi u 7 navecer
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Onda je to uredu...jer moraš nadomjestiti izgubljeno da ne dodje do katabolizma :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
aino
Post Options
Thanks(0)
|
jos me zanima nesto sto se tice prehrane trudim se imat 5 obroka... npr za rucak jedem pileca prsa neko povrce posni sir i jednu krišku integranog kruha...a kasnije onda oko 4 5 pojedem 3 jaja i posni sir i mozda neko povrce i poslije treninga zobene i ujutro jel jel bi to valjalo i morat cu ubacit kontam crveno mesu koji dan u tjednu a ribu npr nesmijem jer sam alergican na nju...jel to uredu
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
U redu je.
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |