Dobro jutrro ;) |
Post Reply |
Author | |
genijalac
Cita FAQ Joined: 21 Srpanj 2013 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Srpanj 2013 at 11:12 |
Pozdrav svima!!...
Kupio sam creatine power 500 g.. ovako on ima ucinak i ono vidi se to ,odjednom exploziju da u cjelom tjelu tezine dizes ko da su od papira ;).. koristim samo 1 tjedan ali kratki mu je efekt ostajanja u tjelu ...tako da vise ni nekoristim onako kako treba......mene sad zanima Jel to moje tjelo drugacije ili nesto??Znaci kad se napnem tjelo mi je cjelo sklesano ....kad sam opusten naziru se trbusnjaci ali prsa su mi cudna ko da se izgube....e a sad cim napravim jedno 15 sklekova prsa se povecaju ...objasnjnje neko i dal je to normalno ? unaprjed hvala svima !!! |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa normalno da kad si napet ti prsa iskoce... isto tako bude i nakon sklekove ili bilo koje vjezbe koja pogadja prsa.. odradi trening u teretani s utezima, i osjecas pump efekt na tijelu.. kasnije se to opusti.... i bolje da su ti misici mekani ;)
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
genijalac
Post Options
Thanks(0)
|
a novi sam u tom svjetu ...pa ono bolje da pitam nego da zivim u neznanju....mislim dal je moguce da cjelo tjelo bude napeto od silnih vjezbi ? ili jednostavno nekom nemoze to biti? postavljam cudna pitanja ali meni su itekako bitna ;)
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
kad vježbaš pojacavaš cirkulaciju krvi u mišicima i to je taj pump efekt, što je više prošlo od vježbanja to je cirkulacija slabija i mišici se "smanjuju". Usporedi si podlakticu npr kad je vruce i kad je hladno, kad je vruce meni sve žile poiskacu i ruke mi izgledaju "kameno" a kad je hladno više krvi je potrebno za održavanje vitalnih organa (udovi to nisu) pa se slijeva oko srca, pluca, bubrega ...
kad se napneš mišic je u stanju kontrakcije pa izgleda vece ali njegov volumen se ne mijenja, ako hoceš da ti se svi mišici stalno vide moraš smanjit postotak tjelesne masti i/ili povecat njihov obujam (ako napraviš oboje koža ce bit tanja i sve ce bit isklesano) i to vrijedi za sve |
|
genijalac
Post Options
Thanks(0)
|
puno hvala na informacijama ;)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |