podlaktice |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Rujan 2013 at 19:21 |
pozz!
ima neko neki tips&tricks,kako ojacati podlaktice? nekak mi ne napreduju ko nadlaktice,izgledaju mi ruke cudno možda sam si ja to umislila,ali svejedno,ko zna? |
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
A imas bas vjezbe za to.. i hammer pregib bucicama i sipkom.. i ja cijeli dan stiscem one gume :)
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
hvala,davore!
|
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
eXpertise
Viden/a u gymu Joined: 01 Rujan 2012 Status: Offline Points: 200 |
Post Options
Thanks(0)
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
hvala,prijatelju,genijalno!
sutra se bacam na pod i dižem stolce! da,stolce,ima da dignem ormar |
|
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
neceš mi vjerovat ali najbolja vježba za to su po meni zgibovi i veslanja tijelom XD
|
|
Garfield-ca
Viden/a u gymu Joined: 28 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 218 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hm,ovo bi mogla iskoristit kada cistim tj usisavam ispod taburea,stolica i ostalog od dlaka svojih macaka
|
|
matelula
Viden/a u gymu Joined: 28 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 295 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja za podlaktice iman nesto slicno ovom https://www.fitness.com.hr/shop/oprema/fitness-oprema/Okretni-grip-za-saku-i-podlaktice.aspx samo je moje od drveta jer sam rucno radia
|
|
No matter how many mistakes you make or how slow you progress, you are still way ahead of everyone who isn’t trying. - Tony Robbins
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovo je najbolja stvar za podlakticu! |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
matelula
Post Options
Thanks(0)
|
definitivno proba sam s utezima i sipkom i svakakve kombinacije ali nakon 4 serije ovog podlaktica ko kamen tvrda bez da je stisnem
|
|
No matter how many mistakes you make or how slow you progress, you are still way ahead of everyone who isn’t trying. - Tony Robbins
|
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Podlaktica kažeš
evo ovo ja radim za nju uski nadhvat na šipci za zgibove, gore se digneš i držiš 30-60sec sjedeci podlaktica šipkom 20kom (da bude teško) stojeci podlaktica prazna šipka ravno u razini ramena te simulacija namatanja 20-30 komada u jednom pa u drugom smjeru bez stjanja (sporo radit) rotatori zglobova bucicom 15-20kom (sporo radit) 4 kruga izmedju svakog kruga 60sec odmora za kraj bonus: digneš ruke iznad glave stisneš šaku te napraviš krug 360 sa zglobom tako da osjetiš kako se podlaktica stisne 50 u jednu 50 u drugu stranu. Nakon ovog podlaktica je stijena i zagarantirana teškoca pri tuširanju :D |
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
extra, inace mi najviše podlaktica umre pri mrtvom dizanju (pošto radim samo hook hvat)
pri trbušnjacima na šipci za zgibove jer visim i po 10 min po potrebi. te pri iskoraku unazad i na povišenje jer radim sa težim bucicama i tamo vec u trecoj seriji je problem držat to naravno i kada se radi biceps odvali podlaktica na zadnjim hammerima. |
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
e,i to je super,mogla bi uteg tak s nekom špagom, svezati,pa frkati! odlicno! |
|
|
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
super ste,danas kad dojdem doma s posla,moram sve isprobati!
vidim da kad radim,,tj.vježbam,bicepsi,tj. nadlaktice nisu problem,nego baš podlaktice su mi slaba tocka. |
|
|
|
matelula
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam uzea drvo neko oblika valjka probia rupu na sredini i konop kroz to i odlicno drzi
|
|
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Baš imam velike bolove pogotovo kod pregiba sa bicepsom...trebao bih ojacati ih, baš sam pricao sa Avangarde danas o tome...uf :/
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |