Zamjenski dorucak |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
dianne
Cita FAQ Joined: 06 Travanj 2013 Location: Zagreb Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Listopad 2013 at 13:37 |
Dok ja muku mucim sa skidanjem kila, moj suprug s dobivanjem
Zna da mora puno jesti ali nije ni to baš jednostavno, pa bi on ubacio 2 puta dnevno nekakve pripravke (OBAVEZNO tekuce, nešto tipa Mega Mass i sl.). Koristio bi to ujutro umjesto dorucka (jer nema teorije da strpa neš u želudac 2 sata nakon budjenja) i poslije vježbe. Što preporucate?
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(1)
|
moze ujutro gainer + neko voce npr. banana (moze umutit unutra bananu i zobene) sve popije i eto. Iza vjezbanja radije Whey protein i glukoza jer nisam bas sigurna koliko gaineri imaju masti u sebi..ako ima malo masti onda moze i nakon vjezbanja gainer isto. Ostalo naravno isto treba biti izbalansirano
|
|
cookies are for pussies
|
|
dianne
Post Options
Thanks(0)
|
Koji gainer preporucate?
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne mogu ni jedan posebno izdvojiti jer ih nisam koristila ali mega mass ima dosta dobar omjer proteina i UH koliko vidim. mozda pomogne netko tko je na masi i pije
|
|
cookies are for pussies
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hranu |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
dianne
Post Options
Thanks(0)
|
Nisi citao kaj sam napisala.
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(1)
|
volume mass 35...
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Mjauk
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 184 |
Post Options
Thanks(1)
|
A zasto ne bi bilo moguce pojesti nesto u 2 sata poslje budjenja?U pocetku mjenjajte to nemoguce da bi ocekivali uspjeh :).Ovo je samo savjet ne osjecajte se ugrozeno :)
|
|
dianne
Post Options
Thanks(0)
|
S obzirom da nemam novaca na bacanje i polako odustajem od gainera, dajte mi molim vas neki recept za dorucak bogat ugljikohidratima a da bude u cim "tekucijem" stanju.
@Mjauk, ma nije nemoguce, vec je linija manjeg otpora ;)
|
|
zeusko87
Viden/a u gymu Joined: 12 Rujan 2013 Location: sisak Status: Offline Points: 406 |
Post Options
Thanks(1)
|
pola litre mlijeka, 2-3 velike žlice meda... nema jednostavnije, a bogato je i proteinima i ugljikohidratima |
|
Never give up
|
|
dianne
Post Options
Thanks(0)
|
Super.
Još neš?
|
|
headhunterz
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2013 Status: Offline Points: 207 |
Post Options
Thanks(0)
|
dodaš bilo koje voce, najbolje banane, ubacis whey-a, nekakvih cokoladnih kuglica ili cornflakes-a, kakaa, kokosovog brasna, kikiriki maslaca itd.
|
|
24/7
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(1)
|
mislio sam jucer napisat i odustao ali sad cu napisat, najbolji gainer su cvarci ili slanina ili nešto slicno, znam da je to skupo ali jajasu npr dosta povoljna i super su za dorucak (ako ga jedeš), to što ne jedete 2 sata od budjenja vas nece unazadit ako dobivate na kilaži ukoliko kasnije pojedete dovoljnu kolicinu hrane, ovo govorim iz osobnog iskustva
|
|
dianne
Post Options
Thanks(0)
|
Da li može ovo s mlijekom i za veceru (1/2 - 1 h prije spavanja)?
|
|
zeusko87
Viden/a u gymu Joined: 12 Rujan 2013 Location: sisak Status: Offline Points: 406 |
Post Options
Thanks(0)
|
može mlijeko i za veceru, zašto ne ako mu je cilj udebljati se. a koliko tvoj suprug ima kila i koliko je visok
|
|
Never give up
|
|
dianne
Post Options
Thanks(0)
|
66 kg
180cm
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |