Veslanje |
Post Reply |
Author | |
Cofaa
Cita FAQ Joined: 12 Rujan 2011 Status: Offline Points: 31 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Listopad 2011 at 22:13 |
Pozdrav ekipo
Zanima me da li je veslanje dobro izabrati kao vježba koja je dobra u vezi kardia imam priliku radit veslanje u teretani pa me zanima da li je ok znam da sagorjeva dosta kalorija al htio bi mišljenje vaše svaki savjet je dobro došao..;)) |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Po meni najbolje, ako govoris o veslackom ergometru.......govorim o izboru između traka za trcanje, orbitreka, stepera, bicikla.......radi prakticki cijelo tijelo.
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, ako ciljas na veslacki ergometar, samo deri po njemu, odlican za kardio! |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Najbolje i najteze.. radi cijelo tijelo.. przi kalorije samo tako..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
treger
Viden/a u gymu Joined: 30 Svibanj 2013 Status: Offline Points: 117 |
Post Options
Thanks(0)
|
http://www.youtube.com/watch?v=Xl7VzggkUlg
vidim da se ovaj lik savija dok radi ovu vjezbu. ja radim tako da mi pokret obavljaju samo ruke (ledja miruju). sto je pravilno onda?
|
|
Domo96
Viden/a u gymu Joined: 25 Travanj 2013 Location: Rab Status: Offline Points: 187 |
Post Options
Thanks(0)
|
Poceo sam radit veslanje na doljnjoj koloturi,gledao sam na youtubeu i citao po internetu kako pravilno izvodit ali jednostavno vec nekoliko treninga uopce neosjecam da leđa rade.jel to normalno ili? Hvala :)
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jel barem nešto osjećaš? nisam na spravama nikada radio .... ali morao bih barem osjetiti da neki dio radiš..tj bil obih poželjno..tako bih znao na čemu si :D i ovisi kako radiš :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Domo96
Viden/a u gymu Joined: 25 Travanj 2013 Location: Rab Status: Offline Points: 187 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kad radim pravilo,isprsim se vucem latovima,neosjetim nista,a kad malo spustim ramrna i prsa na dolje-to je kao nepravilno onda osjetim da radim nesto...ali to mi je nekako cudno malo haha
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa svatko ima svoju tehniku ivođenja...ako osjećaš pravilan rad i učinak kako radiš onda tako radi..ako misliš da ne valja i želiš na drugaččiji način... probaj konzultirati sa nekime da te vidi kako radiš :) a i probaj staviti neku manju kilažu da te ne umaraju ponavljanja i probaj sporo raditi pa otkriti kut kako ti paše... ja nemam pojma ništa na tim spravama :P
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Rivers
Cita FAQ Joined: 19 Ožujak 2015 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja radim vježbu naizmjeničnog veslanja s bučicama i pulk on face s upotrebom odgovarajuće fitness sprave. To su super vježbe za jačanje leđnih mišića..
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |