Kraj defke |
Post Reply |
Author | |
marince
Cita FAQ Joined: 07 Kolovoz 2014 Status: Offline Points: 58 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Kolovoz 2014 at 22:47 |
Pozdrav evo zavrsih defku nakon mjesec dana fino sam se izdefinisao zanima me posto zelim preci na misicnu masu tijelo nije stroj koji ce odma graditi misici nego treba prvo postepeno vracati kalorije radi ubrzavanja metabolizma moze li mi neko reci kako to ide da ne bi poceo jesti i vratio svu tesko izgubljenu mast
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odradi Reverse Diet... probaj sa time
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
marince
Post Options
Thanks(0)
|
to je ako sam dobro upratio ono polako vracanje metabolizma u normalu prvo izbacivanje kardia te lagano povecanje kalorija 100 200 svaki tjedan
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kada si završio fazu definicije .... metabolizam je usporen oštećen.rad.tiriodr je poremećen kao i ostali neki regulatorni hormoni.. Ali zato je Inzulinska osjetljivost maksimalna...
Najbolje što možemo je iskoristi iz toga je sljedeće: okej već smo rekli o metabolizmu...sada je vrijeme da ga vratimo "reverse diet" proces gdje ćeš polako povećavati unos kcal,kako bih omogućio tijelu anabolno stanje i počne izgraživati miške ...sve ovisno kako si završio djetu...no evo ja ću ti dati jedan primjer 3g proteina 1.5UH 0.5M Protoše smanjiš za 10 posto Uh povećaš 40 posto masti za 10... smanjiš kardio kako si već napisao ako ga imaš.. No ne moraš ga do kraja smanjiti..drži tako tjedan dana... i nakon tjedan dana... 10 posto uha i 5 posto masti povisuj.... te odradi 8 tjedana..(tako sam ja) Pa vidi kako ćeš reagirati... moja najveća greška je bila što sam izostavio masti..i neće se ponoviti sljedeći put :) Mogu ti reći da tih par kilograma koje ćeš dobiti su vrlo čista eto toliko od mene |
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
U postu pred 13 h pišeš kako uopće više nećeš jesti zbog sala, a sada pišeš da si završio defku i o boostanju metabolizma... Najbrža defka ikad.
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Hahaha i ja baš sad gledam..sad mu tamo pišem o defki kako ne može skiniti salo... tu je sada isklesan ono koji k...
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
marince
Post Options
Thanks(0)
|
ispricavam se brat je poceo na defku 20 dana prije ista e mail da ne otvara profil postavio sam pitanje mjesto njega
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |