Slaganje programa |
Post Reply |
Author | |
Tancho
Mixa shakeove Joined: 17 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 523 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Kolovoz 2014 at 13:29 |
Ovako,vjerovatno sljedeći tjedan opet počinjem trenirat(nakon 2 mjeseca stanke),trenirat ću doma i planirao sam raditi ovaj program 3 puta tjedno(pon,sri,pet) http://www.startbodyweight.com/p/exercise-progressions_12.html i cardio 2 puta tjedno(uto,sub) jedan dan intervale marince a drugi dan swingove sa girjom...zanima me kada bi bilo dobro dodati mrtva dizanja u taj moj program,planirao sam staviti svaki dan kad radim snagu tj. ovaj bodyweight jednu varijaciju mrtvog,jedan dan obični,drugi dan rumunjsko i treći dan one leg deadlift ali onda mi to ispadne previše vježbi...da možda radim samo obično mrtvo(koje mi je glavno) i još neku varijaciju koju radim sa manjom kilažom i stavim to prije cardia u dane kad radim cardio tj. da odradim mrtvo pa onda poslije njega cardio ili?Šta vi kažete?
|
|
filip_myself
Cita FAQ Joined: 10 Veljaca 2014 Location: Sesvete Status: Offline Points: 66 |
Post Options
Thanks(0)
|
Izgubio sam se čitajući :S
|
|
Live your life be free, you know you can have it all
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma zašto se mučiš... eto ja bih radio mixano sve... no opet ako je u pitanju bw.... skrati si neke serije bw-a i ubaci utege... nikakvo zamaranje...
Ili jednostavno odradi 2 dana bw (ako jeprimarnije) a 1 dan utege teško.... i to ti je to :) Tako bih ja :P
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Tancho
Mixa shakeove Joined: 17 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 523 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma samo bi mrtvo radio sa utegom,ostalo sve sa svojom kilažom pošto sam visok i težak pa mi je trening sa tijelom dovoljan za gornji dio,a i čučanj na jednoj nozi za 2m visine je isto dosta težak tj. uopće nemam snage da napravim i jedno ponavljanje...
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |