Transformer |
Post Reply | Page 123 4> |
Author | |
ero-sa-ovoga
Cita FAQ Joined: 18 Svibanj 2014 Location: Rijeka Status: Offline Points: 100 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Lipanj 2014 at 11:31 |
Pozdrav.Počeo sam 13.5. sa vježbanjem po programu koji sam našao na ovim stranicama.Poslao sam već fotke u temi "Skidanje 5 kg masti u 5 tjedana".Sa obzirom da je ovo podforum transformacija, odsad ću napredak postavljati samo ovdje.Dakle, mastim se najviše po abdomenu i prsima.Evo fotki napretka od 13.5. do 16.6. i svaki savjet za "vađenje masti" je dobrodošao.Pao sam 4 kg.
[IMG][/IMG] |
|
r4mb0
Viden/a u gymu Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odlicno! Samo tako naprijed
|
|
Erinye
Cita FAQ Joined: 01 Lipanj 2014 Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
bravooo, odličan napredak za mjesec dana :))) samo naprijed!!
|
|
ero-sa-ovoga
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala vam.Bilo bi to i bolje da nisam imao 4-5 "kritičnih" izlazaka sa brdom kalorija hehe.Danas sam odradio advanced density sa bučicama koji saam našao na fitnessangels i toliko me zatuklo da nisam mogao vjerovat.Kao da sam ležao i jeo bureke mjesec dana, a ne trenirao svaki dan.I to mi je super.Sad ću se neko vrijeme toga držati.
|
|
ero-sa-ovoga
Post Options
Thanks(0)
|
90 kg
[IMG][/IMG] |
|
Mens sana in corpore sano!
|
|
ero-sa-ovoga
Post Options
Thanks(0)
|
Evo sadašnje situacije.Zadnjih mjesec i pol sam opet u treningu.Opet na 95 kg.Nikako uloviti kontinuitet.Ljetni rad, ispiti, faks.Krenuo u teretanu krajem 10.mj pošto nemam motivacije za kućni trening, pa je ubačeno željezo u igru ;).
|
|
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bravooo vidi se razlika! .... a željezo će reći svoje!!!
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
ero-sa-ovoga
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala.Premda može to puno bolje i brže.Samo treba discipline.
|
|
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uvijek može bolje .... što god napravili.... ali svaki rezultat i najmanji postignut svojim radom je vrijedan hvale....tako da nemoj biti samokritičan...nego zadovoljan...a idemo dalje još bolje rezultate napraviti
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
evica333
Cita FAQ Joined: 06 Prosinac 2014 Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
bravooo!!
napredak je vidljiv,narocito naspram 6. mjeseca samo tako dalje ;) |
|
Fortitudo
Viden/a u gymu Joined: 04 Travanj 2014 Status: Offline Points: 104 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svaka čast, guraj tako i dalje
|
|
ero-sa-ovoga
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala, hvala.Bit će to i bolje, samo volje treba.Žao mi je jedino što nisam trenirao od 1.7.-20.10. Posao ljeti, faks i sve ostale izlike.
|
|
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Od 5. do 6. mj. razlika je velika kažeš samo 4 kg? Zanimljivo da dolje navodiš da je od 7. mj. do 12. 5 kg gore, a ne vidi se uopće možda mrvu na prsima ali uspoređujući sa ovom gore.... Koliko si kg imao na prvoj?
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
ero-sa-ovoga
Post Options
Thanks(0)
|
Na prvoj fotki sam imao otprilike isto kao i sada.Oscilacija je kilogram, maksimalno 2.Znači nekih 96-97 kg.Razlika između posljednje i pretposljednje fotke nije tako malena, samo što se ne primjeti baš najbolje.Ramena su šira i leđa su dosta narasla.Jučer sam se vagao u teretani 96,7 kg sa odjećom i tenama.Evo jedne svježe gdje se malo bolje vidi napredak.
[IMG][/IMG] |
|
|
|
ero-sa-ovoga
Post Options
Thanks(0)
|
Danas mi se dogodilo da sam jedva odradio trening.Zdrav sam, odmoran, prehrana super, nisam pretreniran..ali cijedilo je iz mene na sve strane.Težine sam morao malo smanjiti, zadnju vježbu sam napravio jeeeedva.Sad me zanima da li je ok što sam dao maksimum ili bih trebao pokupiti stvari i otići doma kad se to dogodi?I koji bi mogao biti razlog?
|
|
|
|
fpotter
Cita FAQ Joined: 13 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 76 |
Post Options
Thanks(0)
|
to se vjerojatno svima dogodi, pa tako i tebi
matematicki,svaka funkcija se sastoji od uspona i padova, nemožeš konstantno držati rast. morao si kiksati negdje (prehrana, odmor - pretreniranost ili pak psihička pripremljenost) ...inace svaka cast na formi, dobar si ;) |
|
Post Reply | Page 123 4> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |