cilkliranje uh + kruzni |
Post Reply |
Author | |
luu
Cita FAQ Joined: 31 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 29 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Veljaca 2015 at 14:34 |
Pozdrav,
molim da me savjtujete sto dalje ? Prije pola godine sam krenila sa programom 4x tjedno vježbe s bucicama kruzni trening ponavljanje 3x i 2 dana brzo hodanje 1h ...prehrana cilkliranje uh 1. dan 100g uh 2. dan 50 g uh 3. dan 0 4.dan 100 5.dan 50 6.dan 0 7. dan low uh, 1 cheat obrok i odmor tako sam vjezbala 3 mjeseca izgubila 10cm u struku, 4 u bokovima 5-6kg :) Nakon sto sam dobila relativno zeljene rezultate stala sam sa svime ,s tim da sam i dalje vise manje pazila na prehranu. Kroz iduca 3 mjeseca sam vratila te 4,5 kg,,ali cm su ostali isti :) Sada sam ponovo pocela s istim programom prehrane i treninga,,no promjena nema,, ni u kilaži ni u cm... ali vidi se da mi se forma vec mjenja...neznam da li da nastavim s istim principom ili da nesto mjenjam.. Hvaaaalaaa |
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
Što ti je važno, da se forma mijenja na bolje ili broj koji vaga pokazuje?
Nemoj se zamarati vagom, već samo prati pred ogledalom promjene, a one će zacijelo doći po ovomo režimu koji je dosta rigorozan. |
|
Be healthy, be happy.
|
|
luu
Post Options
Thanks(0)
|
da važno mi je da se forma mjenja,,ali i da se obujam smanjuje...idem dalje istim tempom,pa cemo vidit...Al vaga me ubija u pojam mamicu joj :)
ipak, ovaj drugi pokusaj traje samo mjesec dana ;) Hvala ti na odgovoru |
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne gledaj vagu, laže zlica! ;)
Samo ti redovito vježbaj i jedi po planu i rezultati sigurno neće izostati. |
|
Be healthy, be happy.
|
|
luu
Post Options
Thanks(0)
|
može
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |