Kako dalje |
Post Reply |
Author | |
applefreak
Cita FAQ Joined: 06 Lipanj 2015 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Lipanj 2015 at 17:33 |
Hi svima,
evo ukratko da ne duljim. Marko, 20g, 200cm visok i 120kg. treniram od 7.3. s manjim pauzicama. Naime 7.3. sam težio nevjerojatnih 128.4kg što je moj rekord. Nakon posložene prehrane s unosom UH ujutro, prije i nakon treninga 4.4. sam težio 125.1 što mislim da je ok. 30.3. Krećem na hard i UH ubacujem samo prije i nakon treninga. 50G riže prije i 40 g tjestenine nakon. 1.5. kilaža pada na 118kg! 6.5. ubacujem kreatin 5 g prije i 5 g nakon treninga te 125.5 težim 119g Zadnjih 5 dana s treningom i prehranom sam pao jer mi je motivacija pala (uništile me maturalna i pričest) Od danas sam se vratio na staze. Trenutno 120kg. Keto režim odlučih do daljnjega. Izvor masti: kokosovo i maslinovo, maslac, pršut tu i tamo (domaći!), jaja i planiram kupiti kikiriki maslac Izvor proteina: piletina, crveno meso, riba, bjelanjak, posni sir Jelovnik izgleda ovako: 2300 kcal od toga 65% masti i 30% proteina i 5% UH odnosno 166g masti, 200g proteina, 28g UH. - prva dva dana 80% masti 20% proteina da prije upadnem u ketozu Kardio planiram na tašte HIIT 15-20 minuta, kada ne uspijem na tašte ide popodnevni. Kardio planiram 3-4 puta tjedno Gym trening planiram 4 x tjedno Razlog iz kojeg ovo pišem je pad motivacije i nadam se da će te me dalje pogurati, dok i ja imam veliku volju. Uz sve to kreću kolokviji i ispiti u ovom periodu te neznam koliko je keto preporučljiv. Vaša iskustva i mišljenja? Od 6 razreda osnovne se borim s viškom kg. Najbolje sam izgledao 2,3,4 srednje kada se kilaža vrtila oko 100-105 kg. Trenutni cilj mi je što nizi posostak masti, a zivotna zelja je da konačno vidim te svoje pločice a ne da gledam ove u kupanici svaki dan :D Slikano trenutno stanje, te ide update za mj. dana Sve vaše preporuke su dobrodošle kao i Vaša mišljenja da li sam ja to odradio dobro po pitanju odabira! Edited by applefreak - 06 Lipanj 2015 at 17:37 |
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
Marko,
ovo je dobar početak ako planiraš keto / low-carb, iako bih ti predložio par izmjena. Izbaci kikiriki maslac i izbaci orašasto općenito dok ne dođeš do 105kg, onda možeš uključiti maslac od badema. Izbaci bjelanjak i posni sir i umjesto njih uvedi cijela jaja i punomasne (polu)tvrde sireve. Također, uključi plavu ribu, sardine, papaline, inćune. Također, možda da dio piletine i maslinovog ulja zamjeniš s proizvodima od slavonske masline, svinjetinom, domaćim proizvodima od svinjetine i ekstra djevičanskom svinjskom masti. Koji su ti izvori ugljikohidrata? Nemoj škrtarit na povrću, povrće bi ti trebalo biti minimalno 50% što se mase i volumena hrane tiče. Ako nisi navikao na prehranu s niskim udjelom ugljikohidrata, low-carb flu možeš zaobići s 20-30g kokosovog ulja dnevno. Iako, ovaj oblik prisilne ketoze nije jednako efikasan što se mršavljenja tiče. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |