Trebam savjet za debljanje |
Post Reply |
Author | |
Nina97
Cita FAQ Joined: 10 Prosinac 2015 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Prosinac 2015 at 13:47 |
Lijep pozdrav svima
Imam 18 godina, visoka sam 170 i imam cca 50kg. Proporcije mog tijela su 90-70-96, obim noge 53. Do nedavno sam imala 45 Kg i uspjela sam dobiti 4-5 kg, ali želim se još udebljati. Dnevno uzimam 5-6 obroka ali dosta mi je teško postići veću kilažu. Treba mi savjet/mišljenje kako dalje. |
|
matija8
Cita FAQ Joined: 11 Prosinac 2015 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako si u zagrebu upisi gyms4u na bundeku, odlicni savjeti, treneri, ljudi u teretani, (preporuka marko loncar).
a ove savjete sa foruma zanemari svasta ljudi pisu. ;) |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jedi više? Očito si iz suficita prešla u održavanje pa jednostavno opet digni količinu hrane, ili u svakom obroku ili u nekima ili dodaj još koji manji obrok...to ne treba bit puno, sve ovisi koliko brzo želiš dobit na kilaži. Čini se niska kilaža ali ovisi o tipu tijela. Ako teško dobivaš kile i još jedeš dosta čisto pokušaj se opustit malo pa se počastit i nečim fol "zabranjenim" Uglavnom....jedi, uživaj i treniraj..........i zanemari ove reklamiste
Edited by Gym_girl - 14 Prosinac 2015 at 11:02 |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Mike
Viden/a u gymu Joined: 15 Studeni 2012 Status: Offline Points: 202 |
Post Options
Thanks(0)
|
E Matija Matija, to komentiras ko da Marko besplatno trenira... Kak ljudi svasta pisu, tak i svaki trener ima druge metode rada, pa po tome samo Marko radi dobro, ili? Mislim, nemam nis protiv nikoga, ali kak neko uleti na forum i odma u prvom postu pocinje sa reklamama, razlog dolaska je vise nego ocit.
PS - citajuci te glupe komentare sa foruma, smrsavio sam 35 kila, pa nabacio 10ak kila mesa, da su bili pametniji, mozda bi izgubio/dobio vise, tko zna.. Hmm Edited by Mike - 14 Prosinac 2015 at 11:53 |
|
mato930
Cita FAQ Joined: 10 Sijecanj 2016 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav
Imam 18 god treniram 8 mj nikako da mi kile idu gore probao sam svašta i plan treninga i prehrane i ništa čak sam i gubio na kilazi Jedem 6 puta dnevno trebam savjet |
|
XQ
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Očito samo 1 pravi način postoji za sve, kad bi barem mi budale znali te tajne, očito cijeli život krivo živim. @mato930 Jednostavan je odgovor. Ne jedeš dovoljno.
|
|
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |