Program vjezbanja doma |
Post Reply |
Author | |
Vincehius
Cita FAQ Joined: 13 Veljaca 2017 Location: Zagreb Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Veljaca 2017 at 13:19 |
Pozdrav, poceo sam vjezbati doma nakon 4 godine pauze, trenutno jer imam bench klupu i sipku, te podesive bucice.
Zanima me dali mi je program dobar i dali imate nekakvih prijedloga svezi tweak-ova. U svakom slucaju ovo je program za 3-4 mjeseca nakon kojeg mislim krenut u teretanu, najvjerovatnije. Svaki program pocinjem sa zagrijavanje od 7-10 min (faza znojenja laganog) PONEDJELJAK Prsa / biceps bench press na ravnoj klupi 4 serije sklekovi 4 serije bench press na kosoj klupi 4 serije biceps pregib sa bucicama stojeci 3 serije trbusnjaci/sklopka/dizanje nogu na ravnoj klupi 4 serije biceps hammer pregib sa bucicama stojeci 3 serije SRIJEDA Ledja / triceps Veslanje u pretklonu sa šipkom 4 serije leznjaci (Hiperekstenzija) 4 serije lijeganje ramenima sa bučicama 4 serije Uski potisak sa šipkom na ravnoj klupi 4 serije lezeca triceps ekstenzija sa bucicama 4 serije PETAK Ramena / Noge cucnjevi 4 serije military press sjedeci 4 serije Stacionirani iskoraci sa bucicama 4 serije frontalno dizanje bucica 4 serije jednonozno podizanje na prste 4 serije lateralno dizanje bucica 3-4 serije Eto to je okvirno program koji ja pratim, prehrana mi je poprilicno uredna, uskoro mislim ubacit i whey sirutku u sve to, igram kosarku utorkom, nogomet cet/pet (jedan od tih dana) tako da je cardio isto pokriven, vikendom je odmor. Svaki savjet je dobrodosao, hvala unaprijed. |
|
lucijaprsa12
Cita FAQ Joined: 01 Rujan 2015 Status: Offline Points: 84 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja bi preporučila da radis biceps/leda i triceps/prsa
|
|
Vincehius
Post Options
Thanks(0)
|
Ovaj savjet nemogu prihvatit jer se ne slazem sa tobom.
Kada radis prsa, umara se i triceps, ali samo kao sekundarni misic, isti dan izoliranu triceps vjezbu nemogu radit sa 100% jer je triceps vec "nacet", a opce je poznato da se izolirane vjezbe rade zadnje. A kako imam pauzu gotovo 2 dana, triceps ce se potpuno "regenerirat" do treninga kada cu njega izolirano radit nakon ledja u punoj snazi. Hvala na odgovoru svejedno |
|
Vincehius
Post Options
Thanks(0)
|
Neko/nesto?
|
|
CeLe111
Viden/a u gymu Joined: 06 Listopad 2015 Status: Offline Points: 370 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav...
PONEDJELJAK Prsa / biceps bench press na ravnoj klupi 4 serije sklekovi 4 serije bench press na kosoj klupi 4 serije biceps pregib sa bucicama stojeci 3 serije trbusnjaci/sklopka/dizanje nogu na ravnoj klupi 4 serije biceps hammer pregib sa bucicama stojeci 3 serije JA BI SKLEKOVE STAVIO ZA KRAJ PRSA, POSLIJE BENCHA! TAKODER, BICEPSO ODRADIO U KOMADU, PA ONDA TRBUH. SRIJEDA Ledja / triceps Veslanje u pretklonu sa šipkom 4 serije leznjaci (Hiperekstenzija) 4 serije lijeganje ramenima sa bučicama 4 serije Uski potisak sa šipkom na ravnoj klupi 4 serije lezeca triceps ekstenzija sa bucicama 4 serije ZASTO IMAS PO 4SERIJE NA TRICEPSU, A 3 NA BIC.? PETAK Ramena / Noge cucnjevi 4 serije military press sjedeci 4 serije Stacionirani iskoraci sa bucicama 4 serije frontalno dizanje bucica 4 serije jednonozno podizanje na prste 4 serije lateralno dizanje bucica 3-4 serije ODRADIO BI PRVO NOGE ISTO KAO I GORE SA DRUGIM TRENINZIMA, ONDA PRESAO NA RAMENA. Generalno fali na ledjima lat masina/zgibovi, pa ako to mozes kako ukombinirat oke. To bi bilo uredu za kucnu izvedbu treninga
|
|
Online Mentor:
Nutricionizam/trening, misicna masa/mrsavljenje. Stalni pristup i motivacijska podrska. Rad temeljim na hrpi zadov. klijenata i uspjesnim transformacijama! http://www.fgfitness.uk |
|
Vincehius
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala puno na savijetima!
Da, triceps isto radim 3 serije, iskreno neznam zasto sam napisao 4. Vecinom sam radio prijelaze noge ramena noge ramena, pa tako i ostale vjezbe da se misici odmore, ali gledao sam ostale programe i vidio da je bolje radit prvo jedno pa drugo. tako da cu to isto promijenit. Sa tim da sam nabavio ez sipku tako da cu potisak na klupi radit sa njom. Sta se tice zgibova, 5 min hoda od moje kuce je napravljen parkic sa sipkama za zgibove/propadanja/prepone, znaci cudo, tako da cu tamo u svako slucaju radit taj dio vjezbi. LP Edited by Vincehius - 15 Veljaca 2017 at 18:44 |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |