Trebam savjet! |
Post Reply |
Author | ||
sporty_girl
Viden/a u gymu Joined: 17 Svibanj 2009 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Svibanj 2009 at 12:19 |
|
Pozdrav svima!
Ovako, imam 2š godinu. Odmah bih se "bacila" na stvar radi koje sam tu; visoka sam š63 cm, težina 60 kg, krenula sam u teretanu. Od danas sam pocela i trcati rano ujutro (dužina oko 2km). Jelovnik mi se sastoji da ujutro pojedem porciju Fitness pahuljica, oko š0 h jabuku, rucak normalno negdje oko š3 h ( vecinom piletina + cista kuhana riža ili povrce, ponekad tjestenina), popodne od š5 h opet voce ( trešnje) i zadnji obrok oko š8 h; jogurt i integralno pecivo. Pocela bih s konzumiranjem Whey-a, pa me zanima kad ga uzimati i koju kolicinu ( molim vas, da bi napišete koju kolicina wheya-a u gramima, a ne koju kolicinu proteina). Unaprijed se zahvaljujem svima na savjetima i pomoci. Glavni cilj mi je lijepo definirati mišice, a opet ne dobiti previše na volumenu (ujedno i na težini). Ispricavam se ukoliko sam odmah previše toga iznijela. |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobrodošla nam! Uzimaj whey kao PWM obrok, obrok odmah poslije treninga, u kolicini od 30g - 3 jušne žlice. To ti je to. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
sporty_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala Zoki.
Dakle, dovoljno mi je uzimati whey samo poslije treninga? Nije mi potrebno uzimati ga i ujutro uz dorucak? |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ako bi ti to bilo financijski prihvatljivo, možeš |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ujutro je bitno da uneseš složeni UH - žitarice + mlijeko. Moja je preporuka da piješ whey samo iza treninga. Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
sporty_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dakle, Fitness Nestle žitarice su dobar izbor? Lega, za pocetak cu poceti uzimati whey samo nakon treninga, a s vremenom cu vidjeti onda kako dalje. |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |