Pozdrav :D |
Post Reply |
Author | |
yoboy
Cita FAQ Joined: 23 Listopad 2017 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Listopad 2017 at 19:07 |
Pozdrav , imam +18g , 180-185cm , trenutno 110kg . Idem u teretanu oko 1.5-2g s pauzama samo da nije sve masnoca bez brige ;) . Dosao sam u potraznji za savjetima oko prehrane i mrsavljenja .
|
|
NidjoFit92
Cita FAQ Joined: 06 Rujan 2017 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cesto raditi kardio (trcanje,bicikl,hodanje)minimalno pola sata dnevno. Obavezno jedi dorucak.(npr.Zobene pahuljice i napitak od meda i limuna).Ostani hidratiziran (pij puno vode).Jedi 3 glavna obroka dnevno i par uzina.Malo masti,vise proteina i ugljikohidrata.Nemoj jesti przeno i piti gazirana pica.Preporucam jedan napitak,meni je jako pomogao.Topla voda,med,limun i dumbir (nije nuzan).Naribati dumbir.Javi ako savjet pomogne.
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Aj jaj jaj....vi koji savjetujete pitajte ljudi, pitajte....pitajte i slušajte (čitajte)... ...a vi koji pitate....pišite, pišite...još od 2009.god. vičem da mi koji odgovaramo nemamo kristalnu kuglu... |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |