jelovnik savijet |
Post Reply |
Author | |
la vita e bella
Cita FAQ Joined: 09 Travanj 2018 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Travanj 2018 at 21:55 |
Evo bacite pogled na moj meni i predložite što treba izbacit/dodat. Cilj: misicna masa justro: šalica jogurta s zobenim pahiljicama užina: kukuruzni kruh s zimskom..skola. rucak: piletina,svinjetina ili ribe i kao prilog podosta paste ,rize ,njoki itd.. i salata uvijek. vecera: opet tjestenina s tunom i uglavnom neko povrce. prije spavanja jedno 50 g kikirikija i voce. pozz. |
|
CeLe111
Viden/a u gymu Joined: 06 Listopad 2015 Status: Offline Points: 370 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kako treniras?
Koliko dugo si na ovoj prehrani? Jedes li scakodnevno tako, i daje li ti ovaj prehrana rezultate,
Odnosno ides li u zeljenom smjeru? |
|
Online Mentor:
Nutricionizam/trening, misicna masa/mrsavljenje. Stalni pristup i motivacijska podrska. Rad temeljim na hrpi zadov. klijenata i uspjesnim transformacijama! http://www.fgfitness.uk |
|
la vita e bella
Post Options
Thanks(0)
|
Treniram kod kuce imam par utega
Na ovoj prehrani sam 1 tjedan sad. Preko zime sam trenirao u teretani uz pomoc trenera 2-3 mjeseca i imao sam slicnu prehranu samo sto sam jeo manje(manje kalorija) i znao bih ponekad slatko uzimati...rezultati nisu bili bas... |
|
CeLe111
Viden/a u gymu Joined: 06 Listopad 2015 Status: Offline Points: 370 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne vidim da si nam na ista konkretno odgovorio..
Kako treniras? Sto se tice rezultata, definitivno nije moguce sudit nista pametno nakon samo tjedan dana rezima.. Koliko si kila dobio trenirajuc s trenerom? Zasto si iz teretane presao na trening doma sa "par utega"? |
|
Online Mentor:
Nutricionizam/trening, misicna masa/mrsavljenje. Stalni pristup i motivacijska podrska. Rad temeljim na hrpi zadov. klijenata i uspjesnim transformacijama! http://www.fgfitness.uk |
|
la vita e bella
Post Options
Thanks(0)
|
Trenutno 4x tjedno
Jedan dan prsa,triceps i ramena 2. Dan leda biceps i trbušne misice.. 50minuta...3-4 seta za svaku vježbu..odmor minuta između setova. Sto se tice teretane,krenut cu ja opet ali utezi kod kuce su mi taman trenutno. S trenerom sam dobio oko 2 kg...uglavnom poanta je da su vjezbe bile super i sve ali očito prehrana ne valja. Pozz |
|
la vita e bella
Post Options
Thanks(0)
|
P.s. trener se odselio..i ja sam napravio pauzu par mjeseci zbog blagdana i prehlade obveza itd... Sad krecem ispočetka 😌
Edited by la vita e bella - 10 Travanj 2018 at 16:21 |
|
debela_frendica
Cita FAQ Joined: 27 Svibanj 2018 Status: Offline Points: 89 |
Post Options
Thanks(0)
|
I? Jesi krenuo ispočetka?
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |