Pomoc Vježbe Za Definiciju |
Post Reply | Page 123 5> |
Author | ||
Timimix
Viden/a u gymu Joined: 26 Prosinac 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 41 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Prosinac 2009 at 22:32 |
|
Pozdrav ljudima dobre volje :) ovako imam jedno pitanje X). do sada sam radio na masi i no zadovoljan svojom masom, krenuo na definiciju. inace radim trening MANJA KILAŽA I šTO VIšE PUTA PONAVLJANJA I cROBNE VJEŽBE....inace nisam iskusan s vježbama i treningom za definiciju pa bi zamolio da ako neko zna da mi kaze neke vježbe za prsa i ruke!i kilaže? i kakva prehrana?.....Hvala Unaprijed :D
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sad samo obrnuto |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ostavi isti trening ko na masi, povecaj kardio i smanji UH
|
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja san cak nedavno procita nesto o low carb dijeti.pa neki je drze dok su na definiciji i navodno je dobro(nisan proba jer jos ne radin definiciju ali mozda uzmen u obzir kad buden)
|
||
Timimix
Viden/a u gymu Joined: 26 Prosinac 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 41 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala
|
||
Timimix
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jo rado nebi na dijetu....cuj ko ne voli pojest :)
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma svakako moras sredit prehranu ako mislis na definiciju.na masi si se moga punit UH do mile volje ali na definiciji nemozes.cilj ti je da trosis energiju iz sala
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne može bit loše nema tu filozofije...cim smanjiš uh, smanjiš energetski unos, povecaš unos tzv. negativnih kalorija tj. povrca i vlakana koja nisi imao prije toliko, to te zasiti pa jedeš manje, još uz povecan unos proteina...trošiš se više, jedeš kalorijski manje i eto - navodno je dobro |
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
bas san mu i ja pokusa rec da nemoze ic na definiciju sa prehranom za masu jer nema od toga koristi.cak i ako odradi 3-4 kardia tjedno nece mu toliko pomoc jer unosi previse pa nece bit znatnih pomaka
|
||
Timimix
Post Options
Thanks(0)
|
|
dada ubi shvacam sad hvala vam :)...a ovako a inace kilaze koje koristim za definiciju su manje i ponavljanje od š5 do cirka 25 puta?
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
25 puta previse.kilaze za definiciju se netrebaju nuzno mijenjat od onih za masu.ako ipak uelih nesto vecih ponavljanja barem glavne vjezbe za odredene skupine ostavi na istim(velikim) kilazama zato da misici ipak rade punim potencijalom i ne gube toliko na snazi. |
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma ne mijenjaj trening nema potrebe za tim - vec sa smanjenim unosom kalorija i povecanim kardiom ceš sredit stvar. ne uništavaj sad ono na cemu si tako mukotrpno radio |
||
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
upravo tako cista matematika.ali ako on zeli moze uvest neke promjene samo 25 ponavljanja je previse,ali radje neka ostavi misice da koriste svoj puni ptencijal jer tako se najbolje napreduje |
||
Timimix
Post Options
Thanks(0)
|
|
a da ja radim na definiciji jedno 3 tjedna....i danas sam radio ramena i tricepse sve s malim kilazama......ramena arnoldov potisak sam radio s dvije kile 20x...ali onda cu vratit na staro trening za masu i smanjit UH i pojacat kardio :) Hvala Vam Puno :)
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
vrati na staro.slusaj ljude ovde sta ti kazu pogotovo admine pomoc ce ti sigurno pas vidit napredak,pomogli su i meni puno,nebi pola ovoga sta sad znan zna da nisan dosa no ovu stranicu |
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
potisak sa 2 kg, brzo diži tu kilažu dok ti ne kažem s koliko ja radim tako je, i kako kaže zmaj, možeš ti (zapravo poželjno je) mijenjat vježbe, i varirat serije, i ponavljanja...samo ne mijenjaj osnovnu koncepciju treninga, odnosno ne blesiraj sad te mišice sa minimalnim težinama - taman su se probudili, a ti biš ih opet uspavao Nema na cemu, i drugi put Edited by Gym_girl |
||
||
Post Reply | Page 123 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |