Alo di ste |
Post Reply |
Author | |
SnowDonkey
Cita FAQ Joined: 01 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 23 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Sijecanj 2010 at 12:39 |
Evo da se i ja javim. Iz Splita sam, ali živim u Samoboru, imam 35 godina... Zadnjih š0-tak mjeseci se dosta intenzivno bavim fitnessom (nekih 5-6 puta tjedno). U praksi, to znaci na ne idem u gym, vec vježbam vani po SAQ metodi kondicijskog treninga. Ova stranica mi se cini jako dobra u svakom pogledu, a poglavito u motivacijskom smislu... Družiš se sa ljudima koji su u istom filmu... Živili ljudi!
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welllcome i sve najbolje! Po SAQ metodi? citala sam nešto o tome, zvuci zanimljivo, napiši nam nešto više o tome! Itekako smo svi u istom filmu, ja inace nisam neki filmofil pa mi je ovaj najdraži |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosao SnowDonkey
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome, Welcome!
Slažem se. Lijepo si to rekao - najbolja je ovo stranica na kojoj se možemo povezati i družiti mi sljedbenici ovog lifestylea. Drago nam je da si s nama |
|
SnowDonkey
Cita FAQ Joined: 01 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 23 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa vidi, prema ovome što sam ja saznao, ta metoda je proizašla iz americkog nogometa, a zadnjih 7-8 godina je koriste najbolji nogometni klubovi u Europi (Arsenal, Liverpool, Bayern itd.). Ja imam srecu da imam trenera koji je licencirani instruktor za takav oblik kondicijske pripreme, a inace je iz nogometnog miljea. Sve u svemu, trening mi ne traje nikad duže od 50min i ukljucuje vježbe stabilizacije trupa, dinamicke snage (bodyweight vježbe u nekoliko ciklusa), SAQ fast foot vježbe (tzv. ljestve) i nakon toga šta crobna, šta ancrobna trcanja... Moram rec da sam prezadovoljan... |
|
SnowDonkey
Post Options
Thanks(0)
|
U svakom slucaju, hvala svima na dobrodošlici...
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
disi!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |