Kššš;ndicija |
Post Reply |
Author | |
LLLL
Viden/a u gymu Joined: 22 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Ožujak 2007 at 16:39 |
Koliko bi otprilike triba dnevno ili tjedno vjezbati,kako bi osta u kondiciiji,i koliko bi se triba zagrijavati?
Edited by LLLL |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svaki organizam je drugaciji, ne moze bit jednaka potreba za treningom svakom organizmu, ali mislim da ako svaki dan napravis pola sata crobnog treninga + 3x tjedno teretana da ce ti to biti i vise nego dovoljno i da ces biti u dobroj kondiciji!
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
3 puta crobno po 30-45 min i ostajea u kondiciji bez problema!
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
A Zagrijavanje... Bar 5 min prije trcanja i istezi si misice tako sto ces ih istezati kratko. Npr, kod prebacivanja tezine s jedne na krugu nogu.~ Uh, al sam sad to objasnila. Uglavnom, na kraju vjezbanja se istezes tako da zadrzis jedan polozaj neko duze vrijeme tako da skroz opustis miaic. E, a onda na pocetku se istezes isto tko, ali u skroz kratkim intervalima. To ti je to prebacivanje tezine jer ti na pocetku nije cilj opustiti miaice. za mene. |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mislim da sam malo pretjerao s onim svaki dan crobno recimo da radis crobni trening 3x i teretana 3x i to bi bila u super kondiciji sasvim sigurno, znam kad sam ja po ljeti tako bio sam u odlicnoj kondiciji!
Al onda kako po zimi ne trcim (osim sta trcim na traci u teretani) onda malo izgubim na kondiciji al nije neka bas osjetna razlika s obzirom da na traci obavezno stavim dosta velik nagib da trcim uzbrdo jer je to puno teze a i bolje za kondiciju |
|
dejanelo
Viden/a u gymu Joined: 27 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobro ive kaze,3 puta tjedno je dovoljno.
ne zaboravi da je i duga setnja dobra crobna aktivnost pa ti osim trcanja i to preporucam |
|
LLLL
Viden/a u gymu Joined: 22 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala,nisan vec duze vrimena trca,tako da ce mi tribati malo vise vrimena da malo uvatin tempo
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |