pozdrav |
Post Reply |
Author | |
culjak
Cita FAQ Joined: 11 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Veljaca 2010 at 23:08 |
Pozdrav svima. Imam 33 godine, visok š88 cm.
Poceo sam uspješno skupljati višak kilograma prije 5-6 godina. Prije godinu dana prestao pušiti, te krenuo rekreativno u teretanu (2x tjedno crobno). Uspio u naumu da barem održim isti broj kilograma u vrijeme nikotinske apstinencije i dodatno stekao ponešto kondicije. Pošto su cigarete iza mene, vrijeme je da se vratim ispod 90 kilograma. 04.0š. sam nakon blagdanskog hedonizma stao na vagu: š04,7 kg. Moj problem nije bila nekvalitetna koliko prekomjerna prehrana. Tako sam jednostavno smanjio porcije i kruh, ubacio lagane međuobroke i poceo piti više vode. Prvi tjedan je, naravno, to odmah palo na š0š kg, i sad ide dobrim ritmom, oko škg tjedno. Trenutno je to oko 95 kg. Idem u teretanu 4x tjedno i što mi je najbitnije - nisam gladan. Cilj je 87 kg, koliko sam imao kad sam bio u najboljoj kondiciji. Hvala na citanju. |
|
fit
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i dobrodošao!
Vidim da si na dobrom putu, držimo fige da što prije dotakneš cilj. Ukljuci se u teme.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosao culjak..
Sve je veci i veci broj fitovaca..sto je jako dobro |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Lydia
Cita FAQ Joined: 10 Kolovoz 2009 Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i dobrodošao ! š kg tjedno je dobar tempo:) Isto kao i 4x tjedno teretana. Samo nastavi...
|
|
culjak
Cita FAQ Joined: 11 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala svima na toploj dobrodošlici. citamo se na temama...
|
|
fit
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |